dinsdag 16 november 2010

Werk in zicht

Kanker hebben valt niet mee en het ermee omgaan ook niet. Fleur daarin tegen is een heel sterk meisje en heeft ons laten zien hoe je uit vele diepe dalen omhoog kan krabbelen. Hier zijn wij als ouders enorm trots op en hopen ook dat ze die diepe dalen nooit meer hoeft mee te maken. De zorgen en angsten die wij als ouders het afgelopen jaar hebben meegemaakt is moeilijk te omschrijven. Uiteindelijk werd het ons teveel met het gevolg dat we allebei ziek thuis zaten.

In deze periode ben je verplicht om je met regelmaat te melden bij de bedrijfsarts en met je werkgever moet er een plan van aanpak gemaakt worden. Deze gesprekken hebben de afgelopen week plaats gevonden met het resultaat dat Nicole aanstaande zaterdag weer gaat beginnen en ik ergens in januari. Het klinkt raar, maar ondanks de vreemde situatie waren we in zitten hebben we er wel toch wel zin in.

Jullie morgen veel plezier met werken en tot zo.

Joost

2 opmerkingen:

  1. Respect voor jullie allebei....
    Het kan verlichting en afleiding geven, maar het zal zwaar zijn....
    Ben mijn werkgever nog altijd dankbaar dat ik verlof kreeg zolang als ik het nodig had...
    Zorg altijd voor jezelf....
    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je luitjes ik weet er alles van zit al vanaf augustus thuis, volgende week arbotje, en maar weer afwachten wat hij/zij te vertellen heeft, ik mag januari naar de neuroloog ivm nekhernia lekker vlot.
    groetjes en sterkte en zpreken en/of zien elkaar.
    rottjeknor

    BeantwoordenVerwijderen