zaterdag 31 oktober 2009

Weer een lange dag

Zo weer een dag voorbij. Met Fleur ging het al iets beter. Ze heeft weer wat kleur op haar gezicht. Wel heeft ze met vlagen ontzettend veel pijn in haar mond. Dat ze er dan echt last van heeft kun je ook wel zien. Ze schiet dan overeind en weet met haar zelf geen raad. het enigste wat wij kunnen doen is vast pakken lieve woordjes zeggen en troosten.



Oja was het bijna vergeten. Ze heeft sinds vandaag ook nog een schimmel in haar mond. Dat word ondertussen ook bestreden met een middeltje. de teller staat nu dus op 9. En dat is exclusief de insuline.

6 opmerkingen:

  1. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve Joost,

    wat vind ik dit een onwijs mooie foto van jullie zeg.

    liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Joost, Nicole, Roos en Fleur,
    Wat verschrikkelijk om te zien hoe een lijdensweg jullie moeten doorstaan om die kleine meid weer beter te krijgen. De tranen rollen bij mij al over me wangen, hoe zullen jullie je voelen. Ik wil daarom ook zeggen dat we verschrikkelijk met jullie meeleven en hopen dat alles snel weer beter gaat. Lieverds een hele dikke knuffel van Ed en mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve allemaal,
    Ik moest ècht even huilen toen ik deze foto zag Joost ik kon er niks aan doen...
    Sterkte jullie ook weer voor morgen (de volgende ronde..)
    Heel veel liefs van ons,
    Tante Jopie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. pppffffffffffffff, tjesuz........
    Oh men, de foto van Joost en Fleur, de foto van Fleur en haar en Roos en de woorden van jullie, het gaat werkelijk door merg en been.
    Ik wilde even weten hoe het gaat en eigenlijk vraag je jezelf binnen no-time af waarom je dit leest. De pijn en de biggelende tranen wijzen denk ik op het intense medeleven wat ik heb (en vele met mij). Dat zal de reden zijn van het willen lezen want beter voelen doe je je niet. Begrijp je wat ik bedoel? Ik lees liever een leuk boek! Sterkte kanjers. Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie. Kus, Bianca (vanuit Singapore)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zullen jullie je machteloos voelen als je ziet dat je kind het zo moeilijk heeft.
    Heel veel sterkte allemaal
    Dikke knuffel vanuit Ruurlo
    Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen