dinsdag 11 september 2012

Effe snel een blogje......

Zo luitjes, daar is hij weer en om eerlijk te zijn weet ik niet wat ik hier precies doe. We laten de gedachten dus even de vrij loop gaan en zien wel waar het schip strand. Misschien is het een blogje van niets en misschien toch wel. We zullen zien.

Om te beginnen wil ik even melden dat ik gisteravond voor het eerst 15.8 kilometer heb gelopen. Ik was gesloopt en kapot tegelijk, maar gered is gered denk ik maar. Vanmorgen uiteraard zo stijf als een plank, maar in de loop van de dag verdwenen bijna alle pijntjes met het gevolg dat ik nu redelijk fit op het bankie zit.

Toch moet ik toegeven dat 16.1 km een kolereeind is. Echt voor de lol doe ik het niet. De eerste 8 kilometer gaan prima en bij de laatste kan ik alleen maar denken "moet dit leuk zijn". De lol van het langeafstandlopen begrijp ik nog steeds niet. De laatste kilometers waren echt afzien. Pijn in mijn rug, voeten, benen, knieschijven, heupen, enkels enz enz enz. het maakt niet uit wat je zegt, maar alles vanaf de rug richting de tenen deed zeer. Eenmaal thuis op de bank was ik toch wel tevreden en dat maakte weer een hoop goed.

Voor de rest gaat alles hier wel zijn gangetje. Nicole is ondertussen begonnen met het opruimen van de kringloopkamer. Mensen, mensen, mensen zeg wat een teringzooi hebben Fleur en Roos verzameld. Niets maar dan ook niets word weggegooit zonder het te bekijken. Tekeningen, schilderijtje, schetsen, briefjes en foto's komen we van Fleur tegen en het een is nog mooier dan het ander. Je kan je dus wel voorstellen dat het emotioneel gezien voor mijn vrouwtje een hele kluif is en dat de tranen soms rijkelijk vloeien.

Ook kunnen we melden dat we al een bedje, comode en kast voor weinig hebben kunnen vinden en het laminaat wat er nu ligt verwijnt en maakt plaats voor een echte houten vloer. Het is een krijgertje, maar hij ziet er nog meer dan prima uit en we zijn er erg blij mee. Ook is Nicole aan het rondsnuffelen. De babywinkels in de stad worden zelden overgeslagen en zo nu en dan komt ze thuis met iniemienie kleertjes. Erg, erg leuk en schattig, maar toch is alles anders dan 12 jaar geleden. Wat er nu anders is kan ik moeilijk uitleggen, maar het is anders.

Met Roos gaat het op dit moment ook erg goed. Ze vermaakt zich prima met kids uit de buurt en het naar school gaan is geen probleem. Daarnaast heb ik bewondering voor dit grietje. Hoe dit dametje zich omhoog heeft weten te worstelen uit haar put zo ik niet weten. Uiteraard is ze er nog niet, maar als ik heel eerlijk ben is ze al een eind verder dan mij. Ik vind het allemaal maar verrot moeikijk. Wat ik moelijk vind vragen jullie je af......nou"gewoon" alles.

Laafje Joost

8 opmerkingen:

  1. Ben maar gewoon zomaar op je blog terecht gekomen maar ik vind het niet meer dan normaal dat nog niks een plek heeft gevonden , je dochterlief doet het " goed" en jij blijft zoekende en helaas zal niemand je daar een handboek / gebruiksaanwijzing in kunnen geven . Veel succes
    Het leven leven .
    Groet Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wil alleen maar zeggen dat ik veel respect heb voor jullie alle drie. Ik wens jou veel succes met het lopen van de 16 km; Nicole een goede zwangerschap en Roos alle goeds wat je zo'n stoere meid kunt wensen.
    Lieve groet,
    Lia (bloglezer)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schat je weet wat ik je gister gezegd heb.....
    ♥♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, logisch dat het moeilijk is.
    Het verheugen op het nieuwe leven terwijl je nog zo diep zit in het loslaten van Fleur wat je nooit had gedacht zo jong al te moeten doen. Neem je tijd en doe 't op jouw manier, dat is de enige goede manier.
    Tjee, wat zijn jullie een dapper en mooi gezin!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alles is anders en niks is meer gewoon. Dat kán niet en dat hóeft niet.
    Laat 't komen zoals 't komt, jullie zijn en doen het super.....
    kussss!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve mensen!
    Zo is het,precies weer de goede woorden en de juiste snaar geraakt!!
    Nooit zal het meer hetzelfde zijn,wel anders,het blijft knagen!!!
    Hou vol,jullie doen het zooo goed!!!
    Leef met de dag,dat is zelfs al lang!!
    Mensen zet em op!!!!
    Liefs Diana onbekende bloglezer

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zal nooit zo zorgenloos zijn als 12 jaar geleden....het is anders inderdaad. Ik wens jullie zoveel goeds enne... veel succes de 23e!!
    groetjes, Yvonne en Kyara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dikke kus,liefs van ons!!
    Eus Els en de kids!

    BeantwoordenVerwijderen