zaterdag 1 september 2012

FF snel een Blogje....

Zo mensen laat ik om te beginnen maar eens zeggen dat we niet zoveel leuke en fijne reacties hadden verwacht op het vorige blog. Om heel eerlijk te zijn vonden we het best wel eng om het te vertellen en waren bang dat er reacties tussen zouden staan die ons zeer zouden doen. Zeg nu niet dat dat niet kan gebeuren, want in het verleden zijn we via dit blog wel eens op onze ziel getrapt. We spreken dus uit ervaring.

Daarnaast wil ik graag vragen of iedereen die en reactie geeft ook zijn of haar naam erbij zet. Of we jullie kennen is dan nog maar de vraag, maar ik durf best te zeggen dat wij altijd open en eerlijk zijn en we vinden het dan ook niet meer dan normaal dat we weten wie jullie zijn. Zo dat is er eindelijk weer eens keertje uit.

Voor de rest kan ik melden dat het hier allemaal wel zijn gangetje gaat. Roos is ondertussen alweer 11 geworden en hoe blij we voor haar ook zijn het is en blijft een beetje vreemd. Het zal niet lang meer duren dat Roos Fleur in leeftijd voorbij zal schieten en dat is toch een beetje vreemd, stom en pijnlijk tegelijk, maar ja het leven gaat door zegt men, dus ook de leeftijd van onze lieverd.

Met Nicole haar buik gaat alles ook nog steeds lekker. In het begin was ze wel wat misselijk en was snel moe, maar dat is nu achter de rug en ze geniet ook volop van het zwanger zijn. Ook heeft ze het van de week een keertje gevoeld en volgens de laatste echo zit alles er al op en aan. Volgende week moeten we even op controle komen en in de 20ste week -24 september- krijgen we weer een echo en dan hopen we ook te zien wat het is. Wordt vervolgd......

10 opmerkingen:

  1. Joost toch! Denk je dat er mensen zijn die jullie geen geluk van een klein wondertje gunnen?
    Wij zijn er hieperdepiep van! Genieten, hoor!
    Zoals ik al zei, al zouden jullie er 3 tegelijk krijgen, Fleur wordt nooitnooitnooit vergeten!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve alle3
    Wat Hanneke schrijft daar kan ik verder nix aan toevoegen. Ze heeft 100% gelijk.
    Ik heb er nooit bij stil gestaan....maar idd Roos zal straks "ouder" zijn dan Fleur...pfff moeilijk. Krijg opeens tranen in mn ogen en kippenvel terwijl ik erover nadenk. Geniet van jullie wondertje (mooi woord Hanneke) en laat de mensen die er stom over doen links liggen.
    Veel liefs van onbekende Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Joost, Nicole en Roosje,
    Ik schrijf eigenlijk nooit een reactie, maar volg jullie blog al enige tijd. Zoals vele heb ik ook zeker respect voor alles en zoals jullie de "dingen" aanpakken. Zou zelf echt niet weten hoe ik zou reageren. Wat ik zo mooi vind is dat jullie "gewoon" je hart volgen en eingenlijk niet veel van andere aantrekken. Wat mij betreft de enige manier om je leven voort te zetten. Achteraf denken van dat was perfect of dat hadden we anders willen doen. Daar leer je van en wordt je vooral sterker van. Maar het aller belangrijkste is dat je nergens spijt van moet hebben.
    Geniet er dan ook maar lekker van. Fleur zal van boven zeker meegenieten.
    Groetjes en liefs Linda (oud klasgenoot van Nicole)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben een blog lezer die jullie niet persoonlijk kennen, maar altijd wel m'n naam en alles erbij neer gezet, vind ik wel zo netjes, want zoals je schrijft wij lezen wel met jullie mee, dus dan mag je ook bij mij meelezen, al maken wij niets in vergelijking mee!!!!
    Ik ben zo blij voor jullie dat jullie nog het geluk krijgen om een 3e mooi geschenk te kunnen krijgen!!
    En die gevoelens van dat Roos straks ouder zal worden dan Fleur heel begrijpelijk, ik had het vandaag 16 jaar na overlijden van mijn moeder ook ineens toen ik een oom zag op een verjaardag. Haar kleine broertje (mijn oom) gaat bijna met pensioen en praat over de reizen die ze willen gaan doen, wow mijn moeder zou al met pensioen zijn geweest, en dan komt het even hard binnen, welke reizen ze ook had willen doen!! Je denk dagelijks aan haar maar nooit zo, en dan ineens weer wel!! Je pink een traantje weg en bedenkt hoe blij je bent dat je nog familie hebt en dat het goed met hun gaat!!!
    Vertel mijn dochter heel veel over haar 3e oma (mijn moeder), en dat die haar heel graag had willen kennen, en heel trots op haar zou zijn geweest!
    Zoals jullie mooie en lieve Fleur trots zou zijn op haar moeder en nieuwe bruske!!!


    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve mensen!!
    Ga zo door,jullie doen het geweldig!Wat je ook doet,als het goed voelt en je doet het met je hart,is het ok!
    Verder zie je wel,het loopt toch meestal anders als je denkt en dan zie je wel weer,daar kunnen jullie over mee praten!!!
    Probeer te genieten!!
    Liefs (Diana onbekende bloglezer)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey neef,

    Heb net weer even je blog gelezen en wilde daar even wat over kwijt. Je schrijft dat het nog maar even duurt voordat Roos haar zus in leeftijd voorbij gaat. Feitelijk kan ik dat niet ontkennen, maar voor mijn gevoel klopt er niks van. Ik zal het even uitleggen.

    Toen ik 10 was is Martin overleden. Hij was 11 en werd het slachtoffer van leukemie. Sinds dat moment heb ik jaren achtereen aan zijn graf gestaan. Zeker 15 jaar lang kwam ik daar 1 keer per jaar. Daarna is het afgezwakt. De laatste keer dat ik bij hem was is geweest toen het slecht ging met Fleur. Even met Martin kletsen. Mijn jaar doornemen en mijn gevoelens uiten.

    In al die jaren heb ik nooit gesproken met een 11-jarige jongen. Martin is voor mijn gevoel altijd meegegroeid. Was ik 15, sprak ik met een 16-jarige Martin. En was ik 34 sprak ik met een 35-jarige Martin.

    Je hebt er waarschijnlijk niks aan, maar wilde het wel even met jullie delen.
    Knuffel uit Borculo,
    Je neeffie.....!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt helemaal gelijk! Er zullen ontzettend veel mensen zijn die jullie niet persoonlijk kennen( zoals ikzelf), maar die van jullie situatie hebben gehoord van bekenden. Als zoiets gebeurd met een gezin raakt dat je enorm, je gaat lezen en voor je het weet volg je iemands blog. Ik heb wel eens gereageerd (met mijn erbij), omdat ik inderdaad vind dat jullie daar recht op hebben.

    Nu even over jullie nieuwe wondertje:
    Wat heerlijk dat je gewoon niks aan een ander hoeft te vragen, verantwoorden en overleggen. Dit is nl iets dat alleen JULLIE aangaat!!! En wat is er nu mooier dan een kindje dat gewenst is? Ik weet zeker dat dit mensje alle liefde en zorg zal krijgen die het verdiend. Dat kan nl niet anders met zulke ouders en zus(sen)!! Hopelijk kunnen jullie genieten van de komende maanden.

    liefs van een onbekende van jullie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier nog een onbekende meelezer, maar ook 1 die dit mooie superwonder jullie zo erg gunt....... Jullie Fleur zal nooit vergeten worden en ik weet zeker dat jullie 3e kindje zijn/haar grote zus zal leren kennen door jullie mooie verhalen over haar! Fleur kijkt vast van boven met trots naar haar ouders, die nieuw leven op de wereld zetten en daarbij haar met de allergrootste liefde bij zich in hun harten houden.
    Ik wens jullie een fijne, goede zwangerschap! Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijk bericht!!
    Proficiat met de komst van jullie nieuwe wondertje!!

    Lotte (mama lotgenootje)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie 3de kindje! Wat een geweldig nieuws!
    Wat mooi dat jullie, in al het verdriet en het missen van Fleur, ook weer naar de toekomst kijken op zo'n dappere positieve manier.
    Ik had al zoveel respect voor jullie, maar nĂș..... ik gun het jullie!

    BeantwoordenVerwijderen