donderdag 22 maart 2012

"gewoon" maar een blog.....

Zo het lijkt er wel op dat ik een beetje terugval in mijn oude blogpatroon. Ok het is niet meer elke dag, maar deze week ben ik wel lekker op dreef. Het enigste verschil is dat mijn hoofd niet meer vol zit met ellende en dus ook niet overloopt. Toch blog ik en dit keer omdat ik het simpelweg lekker vind. Waar ik het moet over hebben zou ik niet weten, maar het gebeuren rondom mijn werk houd me lekker bezig.

Na mijn ontslag heb ik besloten om deze week een paar dagen pauze in te lassen om samen met Nicole en Roos wat leuke dingetjes te gaan doen. Niets bijzonders hoor, maar een beetje tijd voor elkaar hebben was wel even nodig. Quality Time noemen ze dat geloof ik. Nou ja, hoe ze het ook noemen die 5 dagen die we samen thuis zijn benutten we dan ook maar goed. We willen al jaren graag de huiskamer een flinke opknapbeurt geven, maar door de situatie met Fleur kon dit “gewoon” niet. Nu we als gezin weer wat meer lucht hebben, hebben we gisteren samen met Roos een paar woonwinkels aangedaan om te kijken welke meubels en banken nu het beste bij ons passen. Dit was gezellig en we hebben iets gevonden wat wel in ons straatje past. Probleem was alleen dat het prijskaartje. Dussss……we kijken nog rustig even verder. Dit verder kijken en sparen is ook helemaal niet erg, want we moeten toch eerst de wanden en het plafond aanpakken, want die zien er echt niet meer uit.

Daarnaast had ik vandaag ook even een gesprek met de organisatie adviseur van mijn nieuwe werk. Ik wilde graag dat het bedrijf op de hoogte zou zijn van de gehele situatie rondom Fleur en heb in alle rust dus het hele verhaal van A tot Z verteld, inclusief de dip waar ik pas geleden inzat. Uiteraard ben ik veel dingen vergeten, maar in grote lijnen heb ik de afgelopen 4 jaar van mijn gezinnetje omschreven. Mag ik in de toekomst nog ergens mee zitten en ik wil erover praten dan staat de deur daar altijd open en kan ik “gewoon” mijn hart luchten. Met andere woorden, het was een prettig gesprek.

Morgen word ook een spannend dagje. Roos gaat ten eerste op schoolreisje en Nicole gaat mee als begeleidster. Aangezien we morgen ook nog een afspraak hadden in het Sophia heb ik besloten om ook maar met school mee te gaan om aapjes te kijken. Vervolgens verlaten Nicole en ik rond 12.00 uur de dierentuin om te gaan praten met een klinisch geneticus. Waar dit gesprek over gaat lezen jullie later wel weer. Voor nu wens ik iedereen een lekkere nachtrust toe en slaaplekker.

Tot morgen, overmorgen of overovermorgen.
Laafje Joost

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat Roos een geweldige dag krijgt (het weer zit in ieder geval mee)! Ik heb haar nu een paar keer meegemaakt op de manege en ik kan alleen maar zeggen dat ik haar een ontzettende leuke meid vind en dat ik blij ben als ik haar zie genieten tijdens het paardrijden. Wetende wat zij in haar jonge leventje al heeft meegemaakt, geniet ik er nog meer van als ik haar dan zie stralen.

    Groet,
    Jacqueline (vriendin van Ingrid en Erika)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat de dag goed verloopt/verliep!

    BeantwoordenVerwijderen