zondag 9 september 2012

Ik ben er klaar voor.........

Zondag 23 september 2012 is het zover en ga ik met nog 9 andere lotgenoten, die ook een kindje hebben verloren, 16.1 kilometer lopen in Amsterdam. Om precies te zijn doen we mee aan de Dam Tot Damloop. Deze start in centrum van Amsterdam (Prins Henderikkade) en eindigd in centrum van Zaandam (Peperstraat). Het gaat om het grootste hardloopevenement van Nederland en ik ben een van de gelukkigen die mag meelopen.

Waarom gelukkig??? Omdat er maar een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar zijn pissen er een hoop mensen naast de pot en kunnen daarom niet meelopen. Ik vind het daarom ook een eer dat Ellen Kruijer mij gevraagd heeft om mee te doen. De enigste tegenprestatie die ik moet leveren is geld inzamelen voor Meta Kids, een organisatie die zich inzet voor kinderen die leiden aan een stofwisselingsziekte.

Ik heb volmondig ja geroepen en na 3 maanden kei en keihard trainen, afzien, spierpijn, nog eens afzien en vele uren in de sportschool kan ik vol trots zeggen dat ik er klaar voor ben. Condititioneel zal het geen probleem zijn, alleen lichamelijk zal het een zware kluif gaan woorden. De eerste 10 รก 13 kilometer loop ik nu probleemloos alleen begin ik daarna spieren te voelen waarvan ik het bestaan niet afwist. Een ding weet ik zeker, ik loop die 16.1 kilometer en als ik kruipend over de finisch moet komen dan moet dat maar.

Het enigste wat ik nog aan jullie wil vragen of jullie mij willen sponsoren. Ik weet dat veel mensen mij in het verleden al hebben geholpen met een donatie voor "de blauwe bandjes" en "de buttons" en nu misschien wel zullen denken "ja Joost veel plezier en de mazzel wij doen niet meer mee". Dit kan ik me goed voorstellen en vanuit mijn kant zullen er dus ook nooit scheve gezichten te zien zijn.

Voor diegene die wel willen doneren moeten even op de link hieronder klikken.
http://www.metakids.nl/actie/detail/Joost_loopt_voor_Metakids/

Jullie helpen mij ook door dit bericht te kopieren en te plakken op jullie eigen blog, facebook, hyves, e-mail enz enz enz. Alvast bedankt........

Laafje Joost

2 opmerkingen:

  1. ik heb hem mee genomen naar mijn facebook
    succes met de run

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik heb jouw bericht op mijn facebook staan en natuurlijk een bijdrage gestort voor het goede doel. Ik hoop dat je je streefbedrag haalt en wens je heel veel succes met de Dam tot Damloop.
    Lieve groet,
    Lia (bloglezer)

    BeantwoordenVerwijderen