zaterdag 14 januari 2012

Een redelijke week.....

Zo lieve kijkbuisbloglezertjes van me daar is ie weer. Ik heb het blog bewust een weekje met rust gelaten en om heel eerlijk te zijn beviel me dat prima. De reden van het niet bloggen houd in dat het hier redelijk gaat. Roos zit weer op school, Nicole doet haar ding thuis en ik werk. Laat ik het zo zeggen, we proberen weer mee te draaien met de maatschappij en gelukkig ging dat afgelopen week aardig goed. En omdat die week redelijk ging weet ik dus ook niet zo heel goed wat ik moet melden.

Dit betekend dus dat we terug kunnen kijken op een redelijke week. Saartje, het nieuwe hondje, heeft hier wel veel mee te maken. De hele week zijn we al met dit lieve monster bezig. Voerbakje hier en mandje daar, brokje zus en speeltje zo. Nee alle voorbereidingen zijn getroffen en wij zijn er klaar voor. Vandaag zijn we nog even bij haar geweest en het is een schatje. Ze is klein, lief, ondeugend en houd van knuffelen.


Effe lekker knuffelen




Na dit hondenbezoekje zijn we geheel onverwachts bij onze lieve lotgenoten/vriendjes in Alblasserdam geweest. Het was er gezellig en we werden met open armen ontvangen. Na een anderhalf uur zijn we vertrokken met een heel prettig gevoel. Zo’n gevoel dat ik  zeker weet dat dat we zéér binnenkort nog een keer aanwaaien. Aanwaaien….nee….Els en Eus we komen héél snel weer langs en dan blijven we eten.

Zo en dan wil ik nu nog een ding kwijt en dat is dat ik gisteren ben wezen uiteten met Nicole. Uiteten is op zich niet zo bijzonder, maar de laatste keer dat we dit hadden gedaan was ruim 4 jaar geleden. Mensen ruim 4 jaar, maar door de omstandigheden kon het “gewoon” niet eerder. Maar nu had Roos een partijtje dus Nicole zag haar kans schoon en nam mij als verassing mee. “gewoon” even gezellig met zijn tweetjes eten in een shusibar. Ik heb er van genoten. Nee ik zeg het verkeerd, ik heb meer dan genoten. Zowel van het eten als van Nicole. Het was in een woord super en kan alleen maar zeggen “Nicole…..ik hou van je met elke vezel in mijn lijf” Dank je wel.

Laafje Joost

5 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend fijn dat er een "goede" week achter jullie ligt, dat pakt jullie niemand meer af! En de vooruitzichten op de komst van zo'n lief Saartje is ook super!
    Wij kunnen met ons allen een diepe buiging voor jullie maken, voor het feit dat jullie met elke vezel in je lijf proberen de dagen weer in te kleuren en glans te geven....
    Fleur zal trots zijn op jullie alledrie!!
    Kuss!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat een onwijs leuk beestje, wij hebben 12 jaar een hond gehad, die anderhalf jaar geleden is overleden, bij ons blijft het ook kriebelen, er is er altijd maar 1 die kwispelt als je op onmogelijke tijden thuis komt, haha, en dat is niet rob, geniet straks van jullie saar, en toppie dat jullie zo lekker tijd voor elkaar hadden, gr. Helma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hè Joost, vanochtend stond er nog een verhaal tussen, toch maar verwijderd ? Ha ha.

    Weet je, van Saar haar koppie kan iedereen genieten, maar het koppie van Nicole is toch ook wel bijzonder. Zo vol liefde, even niet denkend aan een heel erg verleden, een tevreden en gelukkig gezicht. Misschien maar voor heel even, maar toch is het er.
    Zorgzaam. Ik vind het moeilijk te beschrijven maar ik krijg er toch wel een fijn gevoel van.

    Laat dit gevoel toe in jullie leven, Fleur zou niet anders willen !

    X Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Joyce van der Zalm15 januari 2012 om 20:09

    Jullie verdienen het! Zo lief om te lezen hoe lief jullie elkaar vinden.... Saartje komt in een warm nest. Dikke kus, Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige blog om te lezen en vooral die laatste zin! Hoe vaak hoor je niet dat mensen uit elkaar groeien door een hele nare gebeurtenis. Ik ben blij dat dit bij jullie niet het geval is en dat je dat ook in je blog zo mooi weet over te brengen!
    Groet,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen