woensdag 28 september 2011

Structuur.......

Zo lieve mensen daar ben ik weer en dit keer met een klein blogje. "gewoon" om te vertellen dat het allemaal zijn gangetje gaat en we met vallen en opstaan doorhobbelen. Onze missie was en is nog steeds om de draad zo snel en veilig mogelijk op te pakken. Dit betekend dat Roos weer naar school gaat en Nicole haar ding thuis doet.

Mijn bijdrage aan dit proces is het werk. Ik me voorgenomen om me elke dag om zeven uur weer op mijn werk te melden. Niet dat dat altijd meevalt, maar het moet. "gewoon" om wat structuur in het dagelijkse leven te krijgen. Op het werk zelf gaat het redelijk. Niet al het werk vind ik leuk, maar het belangrijkste is nu dat ik alle vrijheid krijg die ik me maar kan wensen. Als ik weg wil kan dat en als ik langer wil blijven is dat ook geen probleem. Deze regeling heeft er wel voor gezorgd dat ik direct voor meer dan 50% terug ben op de werkvloer en dat is fijn.

Voor de rest is het vreemd om weer afspraken te kunnen maken. Voor de doorsnee Nederlander is dit de normaalste zaak van de wereld, maar voor ons nog niet. Het klinkt misschien raar, maar twee jaar lang heeft die rotte kanker onze agenda beheerst en als we eens een date hadden staan was het nog maar de vraag of het doorging. Het is niet rot bedoeld en begrijp het niet verkeerd, maar wat had ik graag alle afspraken afgezegd.

Ondertussen vallen mijn oogjes bijna dicht en dat betekend dat ik de lakenstraat even ga opzoeken. Ik wens jullie allemaal een fijne nachtrust toe en wie weet tot morgen. Tsjaaa.....en als dat niet lukt dan tot overmorgen of overovermorgen.

Laafje Joost

6 opmerkingen:

  1. Niets, maar dan ook he-le-maal niets weegt op tegen het verlies van Fleur. Door alle narigheid hebben jullie zo'n giga ongestructureerde tijd achter de rug. Jullie waren niet anders meer gewend dat alles, maar dan ook alles rond die kanker draaide.
    Ook van als maar narigheid moet je afkicken.
    Je moet leren te leven in je nieuwe patroon en dan ook nog zonder Fleur. Ga d'r maar aan staan.
    Jullie hobbelen door, letterlijk hobbelen, de ene hobbel hoger dan de ander, maar ... jullie "doen" het toch maar.
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leren leven in een nieuwe situatie is altijd moeilijk, of dat nou is met een overlijden een geboorte of een scheiding...
    Het is een kwestie van jezelf herpakken en je nieuwe ritme vinden.
    Het feit dat je er over nadenkt geeft aan dat je het kunt!
    Hobbel maar lekker door uiteindelijk zal de weg minder hobbelig worden.
    Hou elkaar stevig vast op deze weg!
    Heel veel liefs en een dikke knuffel
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Danielle Bloemen1 oktober 2011 om 11:21

    Het zal zeker een hele aanpassing zijn.
    Met al die lieve mensen om jullie heen die zoals ik lees nog steeds voor jullie klaarstaan gaat dit zeker lukken.
    Ik hoop jullie ooit nog eens te mogen zien.
    xx Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey lieverds, ik neem geen één. .maar heel veel petjes voor jullie af...
    Wat zijn jullie toch mooie krachtige warme mensen...
    Xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "gewoon"eens ff een lekkere knuffel van mij voor jullie.
    Tot gauw,

    liefs
    Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ga je niet proberen te troosten , heb geen troostende woorden in mijn emmertje. Wel veel liefs , van ons allemaal! We denken ook aan jullie Fleur , heel vaak zelfs! Enne..... Aan jullie ook !

    BeantwoordenVerwijderen