zondag 4 december 2011

Het zakelijke button blog.....

Zo lieve kijkbuisbloglezertjes van me daar is de laaf weer. Ik heb bewust een dagje overgeslagen met bloggen, maar gevoelsmatig was dit een foute zet. Er is in drie dagen zoveel gebeurt in mijn hoofd dat ik bijna door de bomen het bos niet meer kan zien. Om die reden heb ik dus ook besloten om twee blogs te maken. Nummer 1 noemen we dan maar weer eens het “zakelijke button blog” en nummer twee het “gevoelsmatige button blog”.

Zoals vele mensen ondertussen nu wel weten zijn we afgelopen donderdag 1 december gestart met de 1000 buttonactie voor Kika. Hoe dit zou uitpakken was nog maar de vraag, maar we kunnen gerust zeggen dat er een ware buttonexplosie is ontstaan.  In drie dagen tijd zijn we al meer dan 500 buttons kwijt en dat is meer dan we ooit had durven dromen. Voor Ansjel en mij waren er dus genoeg rededen om heel even met elkaar om de tafel te gaan zitten. Dit is vanmorgen gebeurt en daar hebben we een aantal knopen doorgehakt. Of jullie het hier mee eens zijn of niet dat zullen we wel zien, maar we hebben eigenlijk geen andere keus.

Ik vind het niet leuk om te zeggen, maar vanaf vandaag zijn de “losse” buttons alleen nog maar te koop via de webshop en de twee vaste verkooppunten.

De complete setjes van 10 buttons zijn wel bij ons te koop en zodra iemand die ontvangt betalen ze ook 25 euro. Boter bij de vis zullen we maar zeggen.

Het klinkt allemaal erg onvriendelijk, maar we hebben even geen keus. We wisten niet dat het zo snel zou gaan en we volgen nu ook echt ons gevoel en dat zegt dat we nog steeds die 1000 zo snel mogelijk moeten verkopen. En die 1000…..die zijn volgens mij alleen maar haalbaar als er complete setjes van 10 stuks worden verkocht.

Dit betekend dat alle “losse” bestellingen die via dit blog en onze mail binnen kwamen even doorverwezen worden naar het de webshop van Ansjel griezeliggoed en de twee winkels Kunst huis Alkaar en  en-designshop  Nogmaals, dit hadden we niet verwacht, maar we zien even geen andere uitweg. Sorry daarvoor en we hopen dat jullie begrijpen waarom we dit doen.

Als laatste wil ik jullie even zeggen dat button nummer twee geen ontwerp is van Fleur. De mensen die dit hebben ontworpen kenden en wisten totaal niets af van Fleur en het is dus ook stomtoevallig dat die buton Fleur heet. De vraag of er ooit een button komt die Fleur heeft ontworpen sluiten we niet uit, maar of dit echt gaat gebeuren......we zullen het wel zien.

Laafje joost

4 opmerkingen:

  1. lieverds,

    wat betreft de button "Fleur"....
    ik geloof niet meer in toeval....

    dikke kuzz,
    Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sluit me helemaal bij Anne aan....

    Liefs de buuf

    BeantwoordenVerwijderen
  3. helemaal mee eens...toeval bestaat niet....
    Groetjes,Yvonne (moeder van Kyara)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zou ook het idee van ansjel kunnen zijn dat de naam van de butum fleur is

    Xx Anissa

    BeantwoordenVerwijderen