woensdag 7 april 2010

De chemo

Zo vanmiddag word de laatse chemo erin gepompt. Om jullie een klein idee te geven van de hoeveelheid en de snelheid zijn hier een paar foto's. Fleur zelf wil er pertinent niet over praten en ook wil ze de foto's niet zien. Dus het lijkt me wel verstandig dat iedereen, als we weer thuis zijn het er nog steeds "gewoon" niet over hebben en ook niet zeggen "goh dat zijn mooie foto's". Alsvast bedankt voor de meedewerking.

Op de eertse foto zien jullie de chemo die gegeven word via een spuit. Niet 1 spuit, maar een stuk of 8. Hier zitten de chemo's tussen, maar ook spuiten met water om te spoelen.


Op de twee foto word alles met zorg klaargemaakt en de spuiten zitten er ook nog eens binnen 5 minuten in.
Probleem is alleen dat het enorm stinkt.


Op de derde foto zien jullie de beruchte zakken. De middelste doet er ongeveer 4 uur over en tergelijker laten ze het vocht uit de linker "gewoon" meelopen. Dit vocht (3.5 liter) word trouwens verdeeld over 24 uur.

1 opmerking:

  1. Och dat arme kind toch! gelukkig is nu eindelijk het eind in zicht, maar ja ik heb makkelijk praten maar Fleur moet het doen! Ik hoop dat ze zich niet al te beroerd voelt en gaat voelen. Heel veel sterkte maar weer.

    liefs Jolanda (uit....)

    BeantwoordenVerwijderen