vrijdag 9 april 2010

Klein feestje

Zo, Hier even een kort verslag van gisteren. Na het afscheid in Sophia gingen we als de sodemieter naar huis en hoe dichter we bij huis kwamen hoe meer praatjes Fleur weer kreeg. De opa's & oma's waren er om het ontslag te vieren. Koffie, thee en taart stonden op het menu.

Ook hadden we het huis versierd met slingers, balonnen en posters. Dinsdagavond om 22.00 uur kwam ik met het idee om posters te laten maken en ook in deze brance hebben wij connecties dus de volgende ochtend om 8 uur lagen ze al klaar. Bijdeze willen wij André ontzettend bedanken, want zonder zijn hulp was het niet gelukt.


Na de koffie gingen de Opa's & oma's weer weg en de middag is normaal verlopen. Fleur heeft op de bank gehangen, Nicole is in huis wezen rommelen en Roos heeft mij geholpen op me werk. Om een uur of 4 begon het huis weer vol te stromen en om 6 uur zaten we geheel onverwachts met 12 man aan de frikandellen en kroketten.

Om in de taal van de kinderen te spreken, Nicole haar BFF vriendin Anita kwam ook onverwachts binnen wippen en kon gelijk een foto maken van de gezellige boel.  Later op de avond kwamen de buurtjes er ook nog even bij en die zorgden ervoor dat het 23.00 uur werd (en bedankt). We kunnen met recht zeggen dat de dag anders is verlopen dan gepland en aangezien plannen uit ons woordenboek is verdwenen hebben we maar gedaan waar we wel goed in zijn en dat is improviseren. De conclussie is uiteindelijk, dat we ook deze dag niet snel zullen vergeten.


1 opmerking:

  1. Goed dat jullie een feestje gevierd hebben en fijn dat ze weer thuis is. Geniet van elkaar!
    Dikke kus
    Daan en familie

    BeantwoordenVerwijderen