vrijdag 12 november 2010

Bedankt

Lieve, lieve en lieve mensen. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle mooie kaarten, reacties op het blog, cadeaus, sms-jes, telefoontjes, en alle reacties op de hyves. Geweldig en jullie laten op deze manier weer eens zien dat we niet alleen zijn. Nogmaals BEDANKT.

Wie ik ook wil bedanken zijn de mensen die ons geholpen met de tent. Het dingetje is maar 4x8 meter, maar leverde met windkracht 113 wel de nodige problemen op. Het is ons uiteindelijk gelukt en kunnen met recht zeggen dat de tent als een huis staat. Ik ben nooit zo van de namen, maar voor deze keer wil ik de oma's, de opa's, Ingrid en Ricardo een pluim in hun achterste stoppen voor hun bijzondere werk.


Ook wil ik ook Loek en Ron Sietz bedanken voor het lenen van hun tent. 
Jullie zijn toppertjes.

Zo..... en het laatste bedankje wil ik geven aan de mensen die met HERMES werken. Deze hadden voor 1 keer de hele kamer met ballonnen versierd en bij binnenkomst stonden ze allemaal te zingen. Ook hadden ze  voor Fleur, maar ook voor Roos een kadootje geregeld. Ja, straaltje 24 was 1 van de mooiste tot nu toe en willen nogmaals Voldemar, Azzeddine, Izebele en Susanne bedanken voor hun bijdrage in het lange genezingsproces van Fleur. Jullie zijn een mooi team!!!!



Zo, en nu stop ik met slijmen en ga nog een paar kleine dingtjes regelen voor morgen. Tegen de mensen die ik morgen niet zie wil ik zeggen "veel plezier en tot over 1, 2 of 3 dagen" en tegen de mensen die ik morgen wel zie zeg ik "tot zo".

Joost

2 opmerkingen:

  1. Ik had al zo'n vermoeden dat het wel gelukt was met de tent. Ik heb hem hier namelijk niet voorbij zien vliegen.

    Maak er straks maar een knallend feest van.

    Via de post heb ik vandaag geleerd dat 1 Fleur meer waard is dan 100 Franken. Iets wat ik zelf ook al had bedacht. Dus zeg maar tegen je moeder dat ik het haar niet kwalijk neem hoor. Als ze hierheen was gekomen had ik haar zelfs persoonlijk teruggestuurd naar Zoetermeer.

    Ik zal vandaag meerdere keren het glas heffen. Maar de eerste zal niet voor mijn feestje zijn, die is voor jullie!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dag al gisteren en wat een enthousiast blog, een mens zou er blij van worden! Enne, Frank, 100 x is eigenlijk wel wat veel, je bent uiteindelijk wèl mijn Petekind dus ik maak er 99 van (haha). Jij vandaag ook dus gefeliciteerd natuurlijk.
    En Joost, de tent doorstaat de (afgezakte) storm, ontsteek de lichtslingers en terrasverwarming want .. we komen eraan!!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen