zondag 14 november 2010

Een top weekend

Het weekend is voorbij en de meiden liggen uitgeteld op bed. Het was in één woord fantastisch. Nicole stond zatermorgen om 7.15 uur de 10 turkse broden al te smeren en ikzelf stond om 8.00 uur al in de tent om de laatste dingen af te ronden. Even voor twaalfen was alles in kannen en kruiken en konden we iedereen ontvangen. We hebben het geweten. In totaal zijn er ongeveer 70 mensen geweest waarvan er maar 60 bleven eten. Iedereen verzorgde hun eigen drankje en dat was een dag later goed te zien. We hadden ruim ingeslagen, maar er is ook ruim gedronken. Het eten had Nicole perfect geregeld en naar mijn idee ging er niemand de deur uit met een lege maag. Om een uurtje of 9 was iedereen weer vertrokken en konden wij, met onze slaapgasten nog even naborrelen. Vele handen maken licht werk zeggen ze wel eens en we willen iedereen die iets hebben gedaan aan het opruimen erg bedanken. Dit vonden we erg fijn en scheelde ons enorm veel werk.

Uiteraard hebben we op de dag zelf lekker kunnen ouwehoeren en het was ook prettig om de lotgenoten weer eens te zien en te kunnen knuffelen. Ja mensen, Laafje Joost knuffeld en ik kan melden dat het fijn is. Een onderdeel wat eens vaker gedaan moet worden. Het weer werkte trouwens ook goed mee, er is geen druppel gevallen en de wind was ook nog eens gaan liggen. Perfect en de kids konden dus mooi buitenspelen. Wel moeten ze de volgende keer uitkijken dat ze niet meer vallen, want onze vriend Luuk struikelde en viel met zijn koppie tegen een boom. Eindresultaat was dat er een enorme bult zat die we rijkelijk hebben ingesmeerd met boter. Dit was overig het enigste probleem van die dag en ben ook blij dat het dit keer daarbij is gebleven. Het was "gewoon" een topdag en de meiden hebben er van genoten en zullen deze dag ook niet snel meer vergeten.

Na een kleine 5 uur slaap was het alweer zondagochtend en hebben we met de mensen uit Weert lekker ontbeten. We hadden besloten om even lekker naar het strand te gaan, maar dit keer viel het tegen. De hele boulevard van Scheveningen word opgeknapt en het strand hebben ze over lengte van heel veel kilometers minimaal 2 meter opgehoogd. Het zal ergens goed voor zijn, maar het even gezellig naar het strand gaan is er niet meer bij. Weer thuis hebben we het rustig aangedaan. De kinderen hebben hun ding gedaan en wij hebben heerlijk met Maniella geknufeld. Dit is een heerlijk kind en ze vind het fijn om met iedereen te "fuffelen" en op gezette tijden krijgen we ook nog eens een kwijlkus. Na het avondeten was het echt voorbij. De mensen uit Weert gingen naar huis en ik ben begonnen met het afbreken van de tent.







Nee lieve kijkbuiskinderen ik kijk terug op een mooi weekend. De meiden zijn verwend en wij hadden het naar ons zin. Jullie morgen veel plezier en wij gaan voor de verandering weer naar het Sophia. Slaap lekker en tot over 1,2 of 3 dagen.

Joost

12 opmerkingen:

  1. wat heerlijk om te lezen dat jullie een fijn weekend hebben gehad
    Geniet er nog maar lekker van na en voor morgen maar weer met frisse moed er tegen aan.
    Groetjes uit Ruurlo
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, wat kan ik anders dan zeggen dat jullie zo'n topweekend hebben verdient. Dus geweldig dat dit op een klein incidentje na is gelukt.

    (ik ben wel van mening dat in zulke ge"vallen" de bomen best eens een stukje opzij mogen springen)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Manfred Gerrie Guy en Maniela14 november 2010 om 23:00

    Hee lieverds heel erg bedankt voor het heerlijke weekend!! Wat hebben jullie ons weer verwend,we hebben erg genoten, het was SUPER!!!! Dikke natte kus van Maniela XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Manfred Gerrie Guy en Maniela14 november 2010 om 23:06

    Hee lieverds we vergeten nog even te zeggen hoe fijn het was om jullie lieve familie en vrienden te ontmoeten !! kus voor allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. we hebben het echt heel fijn gehad, het wa weer een warm nest en ja fijn om te knuffelen.We vonden het moi om ju,llei zo te zien en de kids hebben ook echt genoten..
    Bedankt en een dikke kus en knuffel va. ons uit rhenen. groetjes esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook wij vonden het erg leuk. Heel bijzonder vond ik toch wel dat verschillende "blog"lezers nu een gezicht hebben, dat geeft weer het moeilijk uit te leggen Villa Pardoes-gevoel. Het was geweldig Joost, een happening om nooit te vergeten!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Héérlijk dat het zo'n knalfeest is geworden, al ben ik er niet bij geweest... Dit zal dus zéker niet vergeten worden.
    En 70 mensen op het feest on-ge-looflijk, maar geweldig toch!!!
    Nu nog na-genieten van de foto`s, kadootjes en alle gezellige mensen die er waren.
    En vandaag weer....maar helaas het is niet anders.
    Sterkte dus maar weer.

    Liefs van ons,
    tante Jopie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n geweldig....druk weekend gehad hebben.
    Fantastisch voor de meiden en natuurlijk ook
    daardoor al de cadeautjes die ze gekregen hebben.
    Hans en ik hebben echt regelmatig gezegd: hoe zou het gaan in Zoetermeer? Ze hebben eigenlijk best goed weer etc etc.
    Nu weer de orde van de dag dus......sterkte weer!
    Liefs Maria en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve Joost, Nicole, Fleur en Roos

    Het was inderdaad een warm nest! Ontzettend leuk feest! Sienna heeft ook genoten net als wij! Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke eten!! Ik hoop dat Fleur en Roos er nog lang van na kunnen genieten van wat papa en mama voor ze hebben georganiseerd. Jullie zijn kanjers!

    Groetjes en liefs van de buurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het was een zeer gezellige dag! Leuk om iedereen weer gesproken te hebben alleen ik had last van een wat oudere man met een sjaaltje om...die liep alleen maar vieze dingen (woknok,Pino) te verkondigen...heel apart om mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. sabine,sander,thym en tess17 november 2010 om 22:49

    He Lieverds

    Na een computercrash van een dag of drie (PFFFFFF) eindelijk weer on line en kunnen we jullie eindelijk melden wat een geweldig feest het was!!!!!!!!!! TOP!!!!!!!! Warm, gezellig en lekker eten echt fantastisch en leuk om gezichten te hebben bij jullie lieve vrienden uit Weert!! Dikke kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen