donderdag 11 november 2010

Straaltje nummer 23

Zo straaltje 23 is achter de rug en dat betekend dat ze er nog maar 7 moet krijgen. Omgerekend houd dit in dat ze nummer 30 op maandag 22 november zal krijgen en dat is een datum waar we wel naar uitkijken. Tot die tijd staat het verstand op nul en rijden we "gewoon" heen en weer. Netzoals vandaag. Alleen hadden we nu een gesprek met Van Rij erbij. Het antwoord over de kapotte oksel hadden we goed voorspeld en moeten inderdaad kijken waar het schip strand. Word het te erg dan moeten we ons volgende week melden en anders zien we haar zowiezo weer op 22 november.

Het drinkverhaal kwam uiteraard ook nog even aan de beurt en weer kregen we te horen dat het waarschijnlijk iets anders was. Ik heb haar duidelijk verteld dat er voor de betraling geen problemen waren en dat wij het vreemd vinden dat zij het ontkennen. Wel hameren en zeuren ze op die suikers en roepen telkens dat het dat misschien is. Ook hier was ik het niet mee eens, omdat Fleur alleen maar laag zit.

De reden dat ze laag zit is ons van de week duidelijk geworden. We weten het niet helemaal zeker, maar door HERMES worden er heel wat cellen vernietigd en die moet het lichaam afvoeren. Dit afvoeren kost heel veel energie en energie word gehaald uit je suikers. De radioloog heeft letterlijk gezegd dat Fleur, ondanks dat ze stil zit,  dagelijks een marhaton loopt. Nu we waarschijlijk weten waar het probleem zit, wil niet zeggen dat we haar suikers op orde hebben. Het gaat wel iets beter, maar het blijft puzzelen en met regelmaat zit ze laag.

Voor de rest gaat het zijn gangetje en gaan we 3 mooie dagen beleven. Het huis is versierd en morgen gaan we met windkracht 33 de tent opzetten. Maar voor die tijd gaan we gewapend met een zelfgebakken appeltaart naar HERMES en zullen de mensen daar even verwennen. Jullie veel plezier en voor diegene die naar het strand gaan "smeer je in".
Tot over 1, 2 of 3 dagen.

Joost

1 opmerking:

  1. Hey neef,

    Ik moet nog een ochtendje werken om daarna boodschappen te doen voor mijn eigen feestje.

    Dus het strand zit er dit weekend niet in voor mij. En denk ook dat het insmeren alleen maar helpt om de regen te weren. hahaha.

    Ik wens je veel succes met de voorbereidingen. Als ik een partytent langs zie waaien, dan zal ik even naar je zwaaien.

    BeantwoordenVerwijderen