zondag 28 november 2010

Het weekend

Zo het weekend zit erop en wederom was hij lekker. Vrijdagnacht hebben we doorgebracht in Wassenaar i.v.m. Sinterklaas. Deze oude man werd op zaterdag binnengehaald en het vervelende was dat het tegenviel. Fleur zat te klappertenden in de rolstoel, vanwege de kou, maar het meest vervelende vond ik dat het Roos het ook niet echt leuk vond.

Ondanks de waarheid stond Roos toch gespannen als een snaar en stond ze gewapend met een plastic zakje klaar om die te vullen met pepernoten. Ik denk dat het strooigoed dit jaar een stuk duurder was, want na een half uur lopen had mevrouw nog geen ene pepernoot. Met een beetje geluk zag je hier of daar een schuimpje door de lucht vliegen richting de huizen waar grote mensen achter de ramen zaten te kijken naar deze geweldige intocht. Halverwege de route zijn wij er maar tussenuit geknepen en hebben we de auto gevuld om vervolgens richting opa en oma te gaan, want deze oudjes zijn 45 jaar getrouwd en dat werd gevierd met een uurtje bowlen en een lekkere maaltijd van de steengrill.

De zondag hebben we gevuld met een filmpje in de bioscoop en lekker luieren op de bank. Nee, ondanks de intocht, was het een fijn weekend en hopen ook dat er nog vele mogen volgen. Jullie morgen veel plezier en Sinterklaas nogmaals bedankt.

Laafje

2 opmerkingen:

  1. sabine,sander,thym en tess28 november 2010 om 21:45

    ?????????? Wij hebben sinterklaas vorig weekend al binnen gehaald in wassenaar???????
    Was net zo erg hoor daar niet van wat een aanfluiting!!!!
    Jammer he voor de kids, ze kijken er toch naar uit en dan valt het zo zwaar tegen...
    vorige week waren ook de pepernoten op de pof, tja sinds piet het niet meer doet is het een grote fiasco in wassenaar helaas

    Nou sterkte voor as week en weer een dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De oudjes, wat nou oudjes!!! Heb jij wel eens in de spiegel gekeken? Waar is dat kleine jochie met dat schattige koppie dan? (soms zie ik hem nog wel hoor)
    Oudjes, oké, ik geef het toe, we zijn niet meer piep! Dat neemt niet weg dat het wel heel erg leuk was zo met z'n allen en het was nog heerlijk ook.
    mama

    BeantwoordenVerwijderen