woensdag 13 januari 2010

Heen en weer rijden / schaatsen

De nacht heeft Fleur gedeeltelijk op de wc doorgebracht. Aangezien de chemische troep die erin gaat er ook weer uit moet, moet er minimaal 3.3 liter vocht in. Dit kan via het "gewone" drinken en de rest word via de "pac" gegeven. Op deze manier blijven de nieren lekker bezig wat heel belangrijk is. Na de gebruikelijke onderzoekjes mocht ze weer naar huis. Eenmaal thuis wilden de meiden met wat vriendjes en vriendinnetjes gaan schaatsen in het park.
SCHAATSEN!!!! Gisteren kreeg ze nog vergif toegediend en nu wil het mevrouwtje schaatsen. Na het schaatsen zijn we met zijn allen weer naar Rotterdam gereden voor de 1ste bestraling. Dit word in het grote mensen ziekenhuis gedaan. Daarna zijn we naar huis gegaan om even lekker op de bank eten. Fleur kakte hier helemaal in en was echt op. Ze zijn dus ook op tijd naar bed gegaan.


In bed kreeg ik een demonstratie "spalken". Voor de liefhebbers nog wat informatie over de kleur. RRRRRRRood is RRRRRRechts en bLLLLLLauw is LLLLLLinks. Er blijken nog genoeg mensen rond te lopen die het verschil niet weten. Als de spalk dus aan het verkeerde been zit kan de hele handel verkeerd gaan groeien. Dus vandaar.

4 opmerkingen:

  1. Wat geweldig he, "gewoon" geschaatst !
    Isabelle heeft er ook van genoten om dit samen met Fleur te kunnen doen !
    Wat een heelijk stel die twee.
    We zijn blij dat het zo goed gaat met jullie "gespalkte" meisje.

    San, Rem, Isabelle en Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een benen zeg fleur kan je wel lekker slapen,heb je lekker geschaatst hier in kerkehout hebben ze ok een schaatsbaan gemaakt raul heeft een hoop blaren die schaatst in het weekend de hele dag. liefs jo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar goed dat ze niet kleurenblind is want dan had je een probleempje hihihi
    Fijn dat dit voorspoedig gaat en een heerlijk vooruitzicht om naar villa pardoes te gaan.jullie verdienen het.
    liefs Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goh Joost je bent wel een volhouder hoor met schrijven!!
    Fijn dat het ondanks alles redelijk goed gaat met Fleur, het zal inderdaad niet mee vallen om met die spalk te slapen?!! Hoe is het met die andere kleine meid? trekt Roos het een beetje? ze kijkt zo treurig op het fotootje.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen