zondag 13 november 2011

12 november 2011…..zonder gevoel

Zo het is zondagavond en de grote vraag die ik mezelf vandaag een paar heb gesteld is, hoe heb je gisteren de dag ervaren? Het antwoord is dat ik het eigenlijk nog niet weet en dat ik mijn gevoel moeilijk onder woorden kan brengen. Misschien dat het nog komt en tot die tijd kan ik jullie wel vertellen wat op Fleur haar geboortedag hebben gedaan.

Om te beginnen waren we allemaal redelijk op tijd wakker en na het zien van het vorige blog zijn toch de nodige traantje naar boven gekomen. Na het dreinuurtje hadden we besloten dat het tijd was om te vertrekken. Geen dierentuin, geen strand en ook geen zwembad. Nee wat we wel hebben gedaan is boodschappen.

Boodschappen??? Ja boodschappen, want het kleine clubje mensen wat in de avond zou komen moesten wel een natje en een droogje krijgen en aangezien de voorraadkast helemaal leeg was moesten we dus wel richting de winkel. Na dit boodschappenuitje hadden we wel besloten om bij de V&D in het stadshart te gaan lunchen. Dit deden we om de eventuele bezoekers die toch zouden komen te ontwijken. Uiteraard is dit niet lullig bedoeld, maar we wilden graag even met zijn drietjes zijn.

Na de lunch gingen we wel naar huis en hebben daar eigenlijk de tijd gevuld met de voorbereidingen die nodig waren voor de avond. Nicole heeft onder andere het avondeten klaargemaakt en ik ben wat wezen rommelen in de tuin/veranda.

Om een uurtje of 5 kwamen de eerste binnen en om  21.00 uur was het moment daar om de 8 vuurpijlen en lichtkogel de lucht in te jagen. Als afsluiter hadden we ook nog eens 11 wensballonnen. Eenmaal weer binnen hebben we de avond ingevuld met een lach en een traan. Uiteindelijk gingen de laatste om drie uur naar huis en was de dag definitief voorbij.

Laafje Joost.

2 opmerkingen: