donderdag 17 november 2011

Fleur zit in mij getatoeëerd......

Vandaag was voor mij persoonlijk een spannende dag, want de tatoeage die ik vrijdag 17 juni heb laten zetten werd vandaag afgemaakt. Niets bijzonders, maar dit keer werd wel het as van Fleur erin verwerkt. Ik heb even het oude blog opgezocht, want daar staat de volledige omschrijving bij.

De tatoe zonder as.

Om te beginnen vond Nicole de linkerboven arm een mooie plek, omdat die dichter bij je hart zit dan rechts. Ook was al snel duidelijk dat er iets met lotusbloemen gedaan moest worden. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat we alleen maar tekeningen van bloemen hadden. Daarnaast wilde ik ook dat Roos betrokken werd in het plaatje. Vandaar de twee bloemen. De bovenste bloem is dus Roos en dat is te zien aan de letter R die in het midden staat. 

De onderste bloem is van fleur en die bestaat ook uit elf blaadjes. Elf blaadjes is de leeftijd van Fleur. Ook zit de letter F in de bloem verstopt. Nou ja, niet precies in de bloem maar er net boven. Hij vliegt als het ware in een vlammenzee omhoog. Omhoog naar de plek waar ze nu is. Deze vlammenzee verbindt ondertussen bijde bloemen met elkaar wat inhoud dat de meiden voor altijd bij elkaar blijven.

Zonder as van Fleur
Met as van Fleur

De tatoe met as,

Zoals jullie zien zijn er een aantal dingen in veranderd. Om te beginnen zijn alle blaadjes dicht en is de letter R van Roos ietsjepietsie dikker gemaakt. De letter F van Fleur is dit keer wel omlijnt, omdat het toch iets te moeilijk te vinden was. Die omlijnning is op de foto bijna niet te zien, maar ik heb met eigen ogen gezien dat het is gebeurt. Daarnaast is te zien dat de vlammenzee, zowel links als rechts, wat groter is geworden. Deze plekjes hadden we toen opengelaten voor eventuele extra levensblaadjes. Dit heeft niet zo mogen zijn dus jullie begrijpen wel hoeveel pijn en wat een rot gevoel ik van binnen had toen we besloten hadden dat we die twee plekjes ook zouden inkleuren. Uiteindelijk heeft Rene, de tatoageman, besloten om de gehele tatoage over te trekken voor een nog mooier eindresultaat. In feite is hij eigenlijk opnieuw gezet.

Maar ja de vraag is nu waar zit Fleur? Fleur zit dus in de outlijnen, de zijn dikke lijnen van de bloemen.

Voor de rest valt er weinig te vermelden. Of toch wel.......de aanpassingen die gedaan zijn daar hebben we het hier thuis uitgebreid over gehad. Ja ja, jullie lezen het goed, Fleur heeft zelfs hier nog aangegeven wat er veranderd moest worden en wie ben ik om daar nog tegen in te gaan.

Zo en ondertussen is het tijd voor de eerste spoelbeurt. Ik ga dus naar boven en kom morgen pas beneden. Dus lieve kijkbuisbloglezertjes van me, weltrusten en tot morgen. mag die niet lukken dan tot over twee of drie dagen.

Het getatoeëerde laafje Joost

14 opmerkingen:

  1. Dikke kus!
    Eus Els en de kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig alsook de gedachte: voor altijd verbonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pieter, Jet, Daan en Niek18 november 2011 om 07:23

    Wat is het super geworden Joost!
    Zo mooi dat je dit gedaan hebt.
    Dikke knuf!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Joost! Heel mooi en vooral het gevoel wat erin zit. Zo heb je je 2 meiden voor altijd dicht bij je hart. Jacq

    BeantwoordenVerwijderen
  5. PRACHTIG!.....ff stil

    'Unknown' Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. HEEEEEEEEEL MOOI EN BIJZONDER !!!!!!! KUS

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja buurman hij is inderdaad heel erg mooi!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. joost wat een pijn zal het doen, maar wat is het mooi geworden, prachtig om ze voor altijd zo dicht bij je hart te hebben, maar ik weet zeker dat ze daar altijd al zaten.gr, helma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. sander,sabine,thym en tess18 november 2011 om 18:58

    HIJ IS PRACHTIG!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooi kunstwerk is het geworden met zoveel betekenis.
    Complimenten voor het ontwerp en de manier waarop hij is gezet.

    Liefs Ronald, Anissa en Sepha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super mooi!

    Manuela Noordhoek (Gulyan en Ché)

    BeantwoordenVerwijderen