vrijdag 11 november 2011

Uitslag Roos.....

Van de week schreef ik dat we vandaag de uitslag van Roos haar bloed zouden krijgen. Er was niets aan gelogen, want dokter Stam belde vanmorgen vroeg Nicole al op om te zeggen dat alles in orde was. Geen rare dingen dus en dat is precies wat we even nodig hebben. Blijft het feit dat er iets fout zit. We merken dit aan alles en hebben dus ook besloten om in zee te gaan met de kinderpsycholoog van het LLZ. Waarom die van het LLZ en niet die van het Sophia vragen sommige zich nu af.
Het antwoord is vrij simpel, Fleur, Roos, Nicole en ik hadden eigenlijk geen goede aansluiting met de vrouw van het Sophia met het gevolg dat we geen vooruitgang zagen van alle gesprekken die in het verleden gedaan zijn. Hoe en wat er nu precies gaat gebeuren zien we van de week wel. Nicole en ik gaan binnenkort eerst om de tafel zitten met een gespecialiseerd iemand en nemen naar aanleiding van dat gesprek verdere besluiten.
Laafje Joost

4 opmerkingen:

  1. Oh wat fijn om te lezen dat Roos lichamelijk helemaal gezond is. Het psychische gedeelte gaat helemaal goed komen met zulke lieve ouders als jullie en de goede begeleiding die ze gaat krijgen, daar hebben wij alle vertrouwen in.
    Neem er de tijd voor. Succes.

    Familie Bosman (kevin)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te lezen dat Roos lichamelijk gezond is! Het psychische deel komt ook goed met zoals jullie zelf al aangeven goede hulp van iemand waar ze een klik meeheeft. Vooral dat laatste lijkt mij belangrijk. Het meissie heeft net als jullie natuurlijk veel voor haar kiezen gehad. Ik kan mij indenken dat ze het moeilijk vind om het daarover te hebben. Heel veel succes Roos! Jij bent ook zo'n waanzinnige kanjer....

    X 'unknown' Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pfff... zie ik nu pas dit blog.
    Fijn dat het niets lichamelijks is, al is psychisch niet in orde zijn net zo erg.....
    Overweeg eens EMDR voor Roos..... Werkt erg goed, zowel bij kinderen als volwassenen....
    Kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat er gelukkig lichamelijk niets aan de hand is met Roos.
    Wel hoop ik zo dat ze gaat praten, dat ze alles wat haar dwars zit eruit kan gooien, dat zou voor haar en ook voor jullie Joost en Nicole, een grote opluchting zijn denk ik.

    Denk aan jullie,
    XXX Mnauela (moeder van Gulyan en Ché)

    BeantwoordenVerwijderen