maandag 16 november 2009

Even weer gewoon

Hier weer een kort bericht uit Zoetermeercity. Tot nu toe gaat het allemaal lekker. Als de rest van de kuren ook zo gaat zijn we blij, maar ja dat er nog een moeilijke tijd aankomt weten we allemaal. Deze dagen gebruiken we dan maar om goed bij te tanken. Niet alleen wij maar ook opa en oma parl. kunnen even bijkomen. Die zaten ondertussen meer hier dan thuis. Dat Fleur niet naar school mag vind ze wel jammer. Dus komt school nu naar ons. Ook heeft ze een berg huiswerk opgekregen waar je u tegen zegt, maar dat vind ze niet zo erg. Tja en verder gaat het gewoon weer zijn gangetje. Roos kan uit school weer eens lekker thuis spelen, Nicole doet haar ding en ik de mijne.

4 opmerkingen:

  1. Eigenlijk best vreemd om dit gewoon te noemen.
    Omdat het overgrote deel van de mensen zo leeft noemen we het gewoon, terwijl maar weer eens blijkt dat het meer dan een luxe is om een weekendje met z'n alle thuis te zijn. Om te kunnen leven in het alledaagse ritme.
    Helaas staan we daar soms te weinig bij stil omdat we onnadenkend meegaan in de sleur.
    Gelukkig dat zo weer even duidelijk wordt dat "gewoon" soms eerder een zege is!

    En daarom ga ik nu "gewoon" slapen, morgen weer "gewoon" wakker worden om weer "gewoon" te gaan werken. Maar wel met een beetje meer besef als anders.

    Genieten jullie ook maar "gewoon" !!!!!
    Knuffels uit Borculo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben blij dat alles nu even lekker loopt tank allemaal maar even bij,hebben jullie en verdient en o zo nodig.Wij blijven elke dag aan jullie denken.kus jo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Gewoon" Ik hoop dat het allemaal weer zo "gewoon" mogelijk gaat worden voor jullie!
    Fijn dat het nu allemaal even rustig verloopt. Geniet maar lekker van het even "gewoon".

    Ik denk voortdurend aan jullie!

    Dikke knuf

    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve alemaal,
    Wat hèèrlijk jongens dat alles nu in wat rustiger vaarwater terecht is gekomen. Voor Fleur, voor jullie alle 4, maar ook zèker voor de oma`s en opa`s (die niet te vergeten) want het zal maar gebeuren met je "eigen" kleinkind...(ook ik ben oma)
    Daar ben je dan ook dag èn nacht mee bezig en kan er niet van slapen... je zou toch van alles willen doen maar staat zò machteloos !!
    Maar, nu gaat het gelukkig wat beter hè Fleur laten we hopen dat dat voorlopig zo blijft zodat Jullie 4, èn de aller-naaste fam.iets rustiger kunnen ademen!!
    Liefs van ons,
    tante Jopie en Willem.

    BeantwoordenVerwijderen