maandag 9 november 2009

Start kuur 7



zo daar zijn we weer, maar dan vanuit het ziekenhuis. Om 11 uur begon het gedoe weer. Met de dokter praten, bloed afnemen, wegen, naar de psycholoog enz enz enz. Met de psycholoog hebben ze (Nicole & Fleur) een uur om de tafel gezeten. de methode waar ze mee gaan werken blijkt heel goed te zijn. Morgen weer een gesprek dus we zijn benieuwd. De dokter was tevreden over het herstel. Ook het bloed was goed en de weegschaal stond ook nog eens 4 kilo hoger. Dus er was geen reden om naar huis te gaan. Ergens in de middag zijn ze dus begonnen met die troep. Alle middelen die tegen de misselijk aanwezig zijn worden nu op tijd gegeven. En het resultaat is dat ze niet spuugt,zich een stuk beter voelt en lekker kan slapen.

9 opmerkingen:

  1. Super zeg dat t nu goed is gegaan en fijn dat jullie zulke leuke dagen hebben gehad.
    Nu duimen dat t zo blijft en ze van deze kuur weer snel is opgeknapt.
    Wat een goed filmpje zeg die van chemo casper ik ga m zeker aan thym laten zien dan zal die t allemaal wel beter begrijpen.
    Ik vind t echt super hoe jullie er mee omgaan en dikke vette pluim en natuurlijk weer veel sterkte in jullie verder strijd

    dikke kus sander sabine thym en tess

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zie je toch maar dat het best goed is om te "zeuren"

    Of was het nou "Tijgeren"??????

    Door die zus van mij ben ik nu helemaal verward hihihihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hieperdepiep heerlijk dat je niet hoeft te spugen en dat je daardor goed kan slapen,dat moet zo blijven.Fijn dat je een gezellige verjaardag hebt gehad,de taart zag er weer heerlijk uit,ik hoor nog wel wat voor cadeautjes je hebt gekregen,nou lieve schat sterkte maar weer met deze dagen ik hoop dat je morgen dan weer naar huis mag toch dikke kus en liefs van jo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goh,dat ritje 's-morgens naar de computer is heel wat leuker nu ze ze zo goed reageert op die zooi. Hopelijk gaat het de rest van de dag ook goed en mag ze morgen weer naar huis. Vanmiddag komen we je verhaal controleren hoor.
    Kus voor Fleur
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag lieve Fleur, wat fijn dat je dit keer niet zo misselijk bent, dat helpt toch ook weer een beetje. Hoop dat je ook deze keer weer snel naar huis mag. Een KANJER ben je!
    liefs Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dikke kus en kroel van mij voor jullie allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hey lieverds,
    fijn zeg om weer positief bericht te lezen,hopelijk mag fleur naar huis om thuis te zijn bij jullie.hele dikke knuffels en kussen
    liefs renate

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat je er beter op reageerd zeg!! Duimen dat het zo blijft en dat je woensdag weer lekker thuis bent!
    dikke kus
    Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig dat het nu wat positiever verloopt met het inspuiten van die rotzooi ik hoop dat het zo door mag blijven gaan en je weer gauw naar huis mag Fleur.
    Sterkte Nicole en Joost!!
    Liefs van ons,
    Tante Jopie.

    BeantwoordenVerwijderen