zondag 15 november 2009

Vreemde dagen (14 & 15 nov 2009)

Zo hier zijn we weer. De afgelopen dagen zijn redelijk goed verlopen. Roos had zaterdag een verjaardag dus die was de hele dag weg. Met Fleur gaat het elke dag iets beter. De medicatie zijn we heel langzaam aan het afbouwen. Wel heeft ze deze keer last van haar voeten. Die blijken nu meer pijn te gaan doen. Het lopen gaat wel, maar ze doet het wel voorzichtig. Wat ze erg fijn vind is dat de buuf haar dan masseert (voetreflex en daar krijgt ze tevens energie van). Zondagmiddag wilde ze even naar opa en oma (parl), omdat daar een nieuwe schommel was gemaakt. De meiden hebben daar heerlijk buiten gespeeld. De trampoline heeft ze wel even geprobeerd, maar dat gaat niet meer. Eenmaal weer thuis zijn ze lekker gaan slapen. De suikers gaan ook nog steeds goed. Soms een uitschieter naar boven of naar beneden, maar aceptabel. Wat wel heel raar is dat het weekend heel rustig is verlopen. Weinig telefoontjes en geen visite. Moesten gewoon weer onze draai zien te vinden. 9 weken lang loop je op je achterste benen en nu hoefde dat niet. Gelukkig maar wel vreemd. Ook het idee dat ze morgen niet naar Sophia moet is fijn. Nu heeft ze gewoon 2 weken de tijd om aan te sterken. Ook had opa (de Jong) ons op gegeven voor de hoogvliegers. En ja hoor werden we zondagavond al gebeld voor een afspraak. De datum is nog niet bekend, maar de vlucht is zeker (meer info onder de foto aan de rechterkant). Ook is het de bedoeling dat Fleur zelf de knuppel vast houdt.

5 opmerkingen:

  1. Wat leu voor Fleur, vliegen! Midas is helaas nog te klein, maar zou het ook super vinden. Ach ja, die rijdt liever in een Ferrari ;-)

    En die voetreflex komt me bekend voor.. Midas geniet er ook zo van. GENIET van jullie 2 Sophia vrije weken!! Doen wij ook !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor, genieten jullie nu maar van het dit leuke vooruitzicht. Eindelijk iets om naar uit te kijken.
    Zwaaien jullie als jullie overvliegen???????
    Oma Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker dat jullie gisteren even naar opa en oma konden,fijn dat je lekker kon buiten spelen.En die voeten massage lijkt me ook wel wat maar kieteld dat niet.En dan binnenkort de lucht in kikken zeg en zelf sturen toeter je ff boveb kerkehout(ha ha)Nou ik hoop dat je goed aansterkt en je goed blijft voelen en dat de pijn in je voeten ook maar weer gauw over is dikke kus van jo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heerlijk zo'n vooruitzicht het is jullie gegund
    dikke knuffel uit Ruurlo
    o jan en t maria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve allemaal,
    Heerlijk voor jullie allemaal om even een weekend te kunnen doen wat je wil en dan vooral fijn voor Fleur dat ze zich toch wel zo lekker voelde om even naar opa en oma te gaan, dat is goed om te horen.
    Die Hoogvliegers is wel gaaf. Als je hebt gevlogen moet je het maar snel op het blog zetten want iedereen is natuurlijk hartstikke nieuwsgierig hoe dat is.
    Geniet even van de tijd dat je niet naar Rotterdam hoeft.
    Groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal,
    Rob, Ingeborg, Kelly, Nils en Sven

    BeantwoordenVerwijderen