vrijdag 6 november 2009

Snel klaar

Zo weer een goede dag. Het lullige nu is dat je met 5 regels klaar ben. We hebben wel het gevoel dat we de hele dag bezig zijn met pillen geven. De eerste is om 3.00 uur en de laatste om 23.00 uur. Roos heeft vandaag een vrije dag van school gekregen om bij te tanken. Fleur haalt ondertussen de schade van de afgelopen weken in. En wij genieten.

6 opmerkingen:

  1. Laten we dan maar hopen dat jullie vaak niet zo veel te zeggen hebben. Toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zeg maar zo geen nieuws is een beetje goed nieuws toch.Als ze maar pijn vrij kan blijven.Ben zo blij dat jullie toch nog kunnen genieten moet heerlijk zijn om te zien en weten dat jullie meisje nu geen pijn hoeft te hebben.Geniet van jullie weekend.dikke kus jo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he fleur fijn dat je weer even thuis kan zijn,en dat je geen pijn hebt.hou van je kus raul

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Fleur (mama, papa èn Roos)
    Wat hèèrlijk dat je het weekend naar huis mocht Fleur, en voor allemaal natuurlijk. Geniet ervan met elkaar en alvast `n gezellige verjaardag morgen !!
    Liefs tante Jopie en Willem.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag lieve Fleur, ik ben Stephanie, ik ben een vriendinnetje van jouw papa en mama van vroeger ( heeeeeeeeel lang geleden ;-) ) Heb vanmorgen alle blogjes gelezen, wat ben jij een super sterke meid zeg!!!! Wat fijn dat je nu thuis bent, lekker genieten van elkaar! Heel veel liefs, Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat heerlijk dat Fleur en Roos lekker thuis zijn. fijn dat het goed gaat, geniet daar van. he Roos maandag ook nog lekker vrij. De juffen en meesters moeten wel naar school. moeten wij leren!
    knuffels voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen