donderdag 5 november 2009

Tja

Tja wat moeten wij nu nog vertellen na het bericht van Fleur. Eigenlijk weten we het niet, maar we doen toch een poging. Gisteren dus met de ambulance naar Sophia. Eenmaal daar lag ze alleen. Toen alles weer zijn plekje had vond ze het wel weer ok. Ook werd alles wat met het infuus te maken had verwijderd. En daar hoorde ook het paardemiddel bij. Alle medicijnen die nu nog nodig zijn gaan via de sonde. En dat moeten wij nu allemaal zelf doen. Hebben ook zelf een schema gemaakt voor thuis en daar zijn we wel zoet mee. Het goede nieuws was dat ze vandaag naar huis mocht. Op dit moment voelt en ziet ze er beter uit dan 3 weken geleden. Haar weerstand is nog steeds heel laag dus daar houden we wel rekening mee. Nu maar weer hopen dat het even zo blijft.Roos mag van school morgen een dagje thuis blijven om bij te tanken.
Ook kunnen we zeggen dat de zorg die we krijgen heel goed is.Het team van Delft en R'dam hebben zeer veel contact met elkaar gehad. En dat geeft een zeer goed gevoel. Alleen ik (Joost) heb mezelf maar gebombardeerd tot de zeur van Fleur. Ze zullen in het ziekenhuis wel zeggen "daar heb je die zeikerd weer", maar het gaat tenslotte wel om die kleine. Ook het diabetesteam van Z'meer, R'dam & Delft krijgen een pluim. Door al hun denkwerk is haar bg nu een stuk beter. De conclusie is dus, we klimmen weer omhoog en vallen niet meer naar beneden.

8 opmerkingen:

  1. he lieve alle 4 hoop dat jullie met zijn 4ren even kunnen bijtanken dit weekend en dat jullie met fleur zondag op een rustige en gezellige manier haar 10de verjaardag kunnen vieren.kus jo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feest dat jullie vannacht allemaal weer in jullie eigen bed konden slapen en weer "allemaal" gewoon thuis waren. Ik kom eraan vandaag, hou me maar eens tegen!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het wel knap Joost dat je ondanks alles toch steeds weer tijd maakt om even verslag te doen. Geweldig dat ze weer thuis is en lekker in haar eigen bedje kan slapen. Wat zal het ook voor Roos een verademing zijn dat jullie allemaal weer thuis zijn. Zondag een gezellige verjaardag!!
    groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi lieve Joost, maar zeker ook Nicole Fleur en Roos,
    Wat enorm fijn dat jullie weer lekker even samen kunnen zijn dit weekend.
    Even bijtanken, wat knap dat jullie alles zelf doen qua medicijnen voor Fleur dit weekend!
    En Joost jij mag dan zelf denken dat je een zeur ben WIJ vinden dat zeker niet, Ik heb altijd gezegt als je kind ziek is maakt dat van een ouder een Tijger (dus geen zeur!) want je doet er alles aan om het zo goed mogelijk te krijgen voor je kind!
    Dus het is heel gezond dat je zo reageerd!
    Heel veel liefs en een dikke knuffel
    Je nichie Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo lieve fam.leden,
    Gelukkig klinkt dit allemaal wat positiever.
    Eerst maar de verjaardag (een beetje) vieren van Fleur!
    Fleur, ik hoop dat je een gezellige dag hebt en dat er via de voordeur heel wat cadeuatjes naar binnen worden geschoven.
    Liefs Maria en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. watfijn om weer te horen dat t weer wat eter gaat!! ik hoop dat jullie een fijne dag met zn viertjes hebben.veel liefs, dikke kus xxxxxnaat

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat jullie allemaal weer thuis zijn en vandaag even lekker met zijn allen hebben kunnen genieten van elkaar.
    Heel veel sterkte met alles en een dikke knuf voor jullie allemaal

    knuf van ons (SSTT)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Joost, ik moet stiekem lachem om de "zeur van Fleur". Geloof me, hier spreekt "opperzeur en controleur der zeurders" ;-) Laat je niet gek maken, volg je gevoel en als je maar enkel twijfelt vraag je tekst en uitleg. De soms zichtbare irritatie van de verpleging hefet mij er niet van weerhouden, het gaat om JOUW kind en geen een emotie van anderen is momenteel belangrijker dan dat. Vecht ervoor, dat is namelijk het enige wat we kunnen helaas...

    BeantwoordenVerwijderen