woensdag 11 november 2009

Weer compleet

Zo het gezinnetje is weer compleet. Om 6.00 uur was er al bloed afgenomen en om 9.30 uur kregen we te horen dat ze mocht gaan. Alleen zijn er wel 2 pijnstillers afgehaald, want haar lever kan het allemaal niet meer aan. Nu hopen dat de pijn wegblijft. Eenmaal thuis allemaal even de Mexicaanseprik opgehaald om vervolgens de hele middag te gaan liggen (Fleur) en te gaan spelen (Roos). Het bekende zwabber gevoel in de benen is ook weer terug. Het bericht van gisteren stellen we wel even bij, want op 26 november krijgt ze dus een ct-scan, mri-scan, maar ook nog een hartecho. Morgen is ze echt jarig en dan wordt het mevrouwtje alweer 10 jaar. We houden het nu klein, maar als ze wat sterker is vieren we het opnieuw voor de rest.

3 opmerkingen:

  1. Hee Fleur, je bent jarig, hoera!! gefeliciteerd meissie, je kaart heb je al ontvangen maar voor de extra nog een berichtje! Heel fijn dat je weer thuis bent, helemáál op je verjaardag en weer in je eigen huis en bedje een beetje kan bijkomen. Ik hoop dat je je vandaag weer wat beter voelt en dat je je tóch nog een beetje jarig kan voelen. En Roos en Papa en Mama ook hartelijk gefeliciteerd natuurlijk.

    groetjes Jolanda (uit Wassenaar)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Fleurtje,
    Ik wil je toch nog even feliciteren op met echte
    verjaardag!. Natuurlijk ook Papa, mama en Roos
    GEFELICITEERD!! Ik hoop dat je je vandaag een beetje goed voelt zodat je toch je verjaardag thuis een klein beetje kan vieren!!
    Liefs van tante Maria en ome Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Fleur,

    Ik weet niet of je weet wie ik ben, maar de
    afgelopen 2 keren dat jij in het ziekenhuis moest liggen, lag onze zoon Midas tegenover jou. Nu kwamen we vorige week een dagje later, dus hebben we jou maar eventjes gezien. Je ligt vaak zo "lekker" te slapen, ik hoop dat zo de tijd voor jou wat sneller gaat.

    Ik vind het leuk dat ik jou kan "volgen" op internet, ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat. Je bent stiekem ook een beetje speciaal voor mij, omdat Midas en jij hetzelfde hebben. Je bent de eerste op de afdeling hiermee die we tegenkomen, dus dat maakt jou EXTRA spciaal ;-)

    Lieve meid, ik heb je foto's gezien van voor je ziek werd en wat zijn jij en je zusje prachtige kindjes, daar zullen je ouders wel heel trots op zijn, op 2 van die grote meiden.

    Hou vol, ook jij komt er wel, al zal het niet altijd leuk zijn. We zien elkaar de 30e weer (gelukkig duurt dat nog heeeeeeeeeeeeeeel lang)ga in de tussentijd dat je thuis bent maar lekker genieten!

    BeantwoordenVerwijderen