maandag 12 juli 2010

Goed nieuws

Zo, nu is het even tijd voor een normaal blogje. Geen gejammer en gemekker, alleen maar positief. Fleur kreeg vandaag haar 2de kuur. Deze bestond alleen uit een "push" en voor de rest niets. Dus lekker makkelijk en snel weer naar huis, maar voordat het zover was hadden de dames wel een gesprekje met de oncoloog te pakken. Deze had als mededeling dat ze op de echo gezien hadden dat de tumor sinds de operatie niet meer was gegroeid, tevreden was over de genezing van de arm, het gewicht ok was en haar HB-gehalte een waarde van 8.4 aangaf.

Die 8.4 is perfect en er was dus ook geen reden te bedenken om de kuur van deze week af te blazen. Dus vlug op het bedje liggen om vervolgens die chemo op te vreten om daarna, jaja mensen, om daarna zonder problemen de lijn te verwijderen. Het was spannend en op een klein traantje na is het prima verlopen. Of Fleur zich groot hield voor Roos weten we niet en gaan er ook vanuit dat het de volgende keer "gewoon" weer goed gaat.

Ja, Roosje was er vandaag ook weer bij. We mogen haar niet vergeten en in het ziekenhuis noemen ze haar al een super/kanjerzus. Dit mevrouwtje heeft zo goed haar best gedaan dat ze van het Sophia ook iets mocht uitzoeken. Eenmaal thuis waren de dames moe. De hele middag hebben ze lui gedaan en Fleur heeft zelfs een stukje geslapen. Ja, een paar verjaardagen en een voetbalwedstrijd levert uiteindelijk een paar vermoeide kinderen op. Nu is het lekker rustig in huis en ook daar geniet ik van, want...............

Word vervolgd.

2 opmerkingen:

  1. O schattebout wat zijn we weer blij met dit goede nieuws,we hopen dat je je donderdag goed voelt en gaan je een leuke dag bezorgen!!
    En Roosje,een superzus dat ben je!!!!!!!

    Dikke kus en welterusten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goh, wat fijn om te horen allemaal!!Wat goed om te horen dat de tumor niet meer is gegroeid en dat het verwijderen van de lijn zo goed is verlopen en...wat heeft Fleur toch een geluk dat Roos zo'n schat van een zusje is!!!
    en nou lekker slapen!!!

    BeantwoordenVerwijderen