dinsdag 13 juli 2010

Joepie de POEPIE

Joepie de poepie, het pilletje doet zijn werk. Vannacht heeft ze 2 keer gepoept en uit nader onderzoek is gebleken dat de bruine derrie in een vastere vorm zat. Ja dit is goed nieuws en we zijn ook erg trots op de dikkere drollen. Vanmorgen heeft Nicole even met Inge gebeld en in goed overleg is er afgesproken dat we door mogen gaan met de pillen, maaaaaaaaaaaaaaar alleen als het nodig is en minimaal om de 3 uur. Om precies te zijn heeft ze vanmiddag en voor het slapen gaan een pilletje gekregen. Wat die poeder nu precies doet weet ik niet, maar het werkt en de krampen zijn een stuk minder.

Het naar de wc gaan doet ze nog steeds héél erg veel en een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 5 minuten. Om zichzelf een beetje te vermaken gaat ze gewapend met puzzelboek en een pen de strijd aan. Ja ook dit moet het mevrouwtje "gewoon" doen en het mooie is dat ze het dan ook "gewoon " doet. Hoe het voor de rest gaat wachten we weer af, maar deze dag pakken ze ons niet meer af en kunnen alleen maar hopen dat ze morgen ehhh........tja ehhhh........dat zien we morgen wel weer.

1 opmerking:

  1. Pfff, gelukkig dat het weer de goede kant op gaat! Raar hè dat een mens zó blij kan zijn met een gewone hoop stront?
    Zo zie je maar, geld maakt niet maakt niet gelukkig (al is het wel makkelijk) maar gezondheid komt op de eerste plaats!!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen