zondag 3 oktober 2010

Even stemmen aub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Even een blogje over de kralenketting. Het is ondertussen wel bekend dat voor iedere handeling in het Sophia de kinderen met kanker een kraal kunnen verdienen. Zo bestaan er bijvoorbeeld kralen voor
  • prikken
  • scan/echo of röntgenfoto's
  • chemo en radiotherapie
  • operatie
  • een ic, spoed of isolatieopame
  • stamcel oogsten en verjaardag
  • bloedtransfusie of een prothese aanmeten
Zo zijn er nog tal van dingen waar ze een kraal mee verdienen. De ketting die hierdoor ontstaat is daarom ook een hele bijzondere. Ik schrijf me suf om dit blog up to date te houden, maar als iemand de ketting van Fleurtje in zijn handen neemt en hem kraal voor kraal door zijn handen laat glippen en tijdens dit glippen dit hele blog nog eens leest kom je erachter dat ze allebei precies hetzelfde verhaal vertellen. Het enigste verschil is dat ik de inkt zelf moet kopen en Fleur de kralen krijgt van de VOKK.


De VOKK (vereniging ouders, kinderen en kanker) is een vereniging die onder andere de kralen koopt voor de kids met kanker. Dit kost geld en daar draait dit blog om. Mijn vraag naar jullie is eigenlijk vrij simpel. Klik op de link onder aan de pagina en stem op de VOKK. Op dit moment staan ze tweede, maar ze willen graag eerste worden en daar hebben ze jullie stem hard voor nodig. Als ze eertste worden krijgen 50.000 euro en daar kunnen ze heel wat kraaltjes voor laten maken. Kopieer dit blog eventueel naar je eigen hyves, facebook of wat dan ook en laat iedereen zijn stem voor 31 oktober 2010 uitbrengen. Ik weet zeker dat jullie er héél véél kindjes blij mee zullen maken. Alvast bedankt.

Joost

http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/home/fonds/grotegift/genomineerden/stemmen/?NominationId=51

of

http://vokk.nl/index.cfm

6 opmerkingen:

  1. sabine, sander thym en tess3 oktober 2010 om 21:55

    Natuurlijk gestemd en op hyves gezet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gedaan! Was alles maar zo makkelijk op te lossen!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ook hier hebben wij massaal gestemt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gestemd en mijn hyvesvrienden de link +uitleg gestuurd.Mooi streven!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi lieve mensen, ik heb op ZEKER gestemdt, groetjes helma

    BeantwoordenVerwijderen