maandag 16 mei 2011

Oude mobieltjes inleveren.....


Lieve mensen, ik heb even een vraag. Ik ben geraakt door de Stichting Opkikker en wil, ondanks dat ik niet weet wat er morgen gaat gebeuren, toch iets terug doen. Dit kan ik niet alleen en heb daar ieders hulp voor nodig. Zoals vele al weten verzamelt de Stichting Opkikker elk jaar oude mobiele telefoons in.

Voor elk mobieltje krijgt Stichting Opkikker € 3,50. De gehele opbrengst is volledig bestemd voor hun Opkikkerdagen. In 2009 leverde de actie maar liefst 43.349 mobieltjes op en vorig jaar zelfs 53.230. Hun nieuwe doelstelling voor 2011 is het inzamelen van maar liefst 60.000 mobiele telefoons!


Nu zal er bij iedereen in huis ongetwijfeld wel zo'n oud kreng liggen. Gooi hem niet weg maar geef hem aan mij. Hier in huis staat een doos en zodra die vol zit stuur ik hem op voor een lege.

Wie dit blog allemaal leest is mij niet bekend, maar volgens mij zitten er ook ouders tussen waarvan hun kind bij Fleur op school zit. Voor die mensen staat er bij elke uit/ingang een doos. Als een van deze dozen vol zit stuur ik hem op voor wederom een nieuwe.

Ik weet ook dat er een hele hoop mensen in Wassenaar wonen die dit blog lezen. Die mensen  mogen hun mobieltje inleveren bij mijn ouders of bij Nicole haar nicht Sabine Ruigrok v/d Werve.

Alvast bedank
Joost

6 opmerkingen:

  1. Roos coppelmans16 mei 2011 om 22:57

    ik zal eens zoeken!! en kom ze dan wel inleveren in zoetermeer ;) voor wanneer moet je ze uiterlijk inleveren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sander,sabine,thym en tess16 mei 2011 om 23:02

    Let the game begin!!!!!!!!! Op naar de 60000 dus mensen massaal inleveren bij mij of joost ofzo, en ga morgen vragen of ik een doos op school kan neerzetten Joost

    Dikke kus van ons en have fun morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede actie joost!
    Mijn zoon (7 jaar) is ambassadeur van Stichting Opkikker en verzameld ook mobieltjes. We hopen zo dat er nog heel veel kinderen een mooie en onvergetelijke dag mogen beleven waarop de ziekte heel even naar de achtergrond kan verdwijnen. Zo ook jullie....we wensen jullie een mooie en vooral zonnige dag! Even genieten van de leuke gezellige dingen in het leven, even de ***ziekte naar de achtergrond....even gewoon heeerlijk verstand op nul en genieten!!!! Fijne dag morgen, tis jullie zo gegund!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Joost, ook ik heb nog wat oude mobieltjes liggen, zeg maar waar ik ze heen moet sturen, dan zijn ze deze week nog bij jou binnen. Goeie actie waar ik graag aan mee help. Ook heb ik genoeg vrienden in de buurt die graag hun oude mobieltjes bij jou inleveren voor het goede doel. Wil ze ook langsbrengen, woon in berkel en rodenrijs. Jij mag het zeggen. Mijn emailadres is mirjam@vanderboon.net.

    Groetjes Mirjam (oud dansgenoot van freestyle dansschool), danste altijd met ronald koenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joost ik zal is rond vragen want dit is weer een fantastisch idee.
    prachtig dat je op deze manier nog zoveel mensen 1 dag gelukkig kan maken.

    xxx helma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk hé om iets te doen voor een stichting die 'onze' kinderen zo blij kan maken. Djordy is ook ambassadeur. Wij hebben een aantal dozen bij verschillende supermarkten neergezet, met succes.
    Succes met inzamelen.

    BeantwoordenVerwijderen