zondag 2 januari 2011

2011 begint alweer spannend


















Zo het jaar 2011 is begonnen. Wat het ons zal brengen is een groot vraagteken, maar we gaan er vanuit dat het "gewoon" een top jaar wordt. Hij is in ieder geval lekker begonnen en da's alleen maar mooi. Oudejaarsavond was hier trouwens erg gezellig. Op het laatste moment kregen we nog wat visite en op die manier was het weer een gezellige boel. De hele avond heeft er in de achtertuin een vuurkorf aangestaan en na twaalven hadden we een klein vuurtje op het veld achter het huis. Dit trok ook wat mensen aan met als gevolg dat het ook hier een gezellig boel was. Om een uurtje of 2 lagen mijn dames op bed. Een mooie tijd, maar zelf heb ik nog wat gedronken met een aantal mensen uit de buurt om vervolgens na een warme douche uitgeteld neer te ploffen in de lakenstraat.



Gisteren zijn we even bij opa en oma geweest en hebben 's-avonds de kliekjes van oudjaar opgegeten. Vandaag staat er een verjaardag op het programma en morgen begint het dagelijkse leven weer. Meer dan spannend allemaal, want we hopen morgen, overmorgen of overovermorgen toch een uitslag te krijgen van die vervelende dertiende rot klier. We weten bijna zeker dat er niets aan de hand is, maar diep van binnen knaagt er van alles. De vlinders die er horen te zitten hebben plaats gemaakt voor een stelletje ratten die er nu alweer een paar dagen zitten. Wat Nicole en ik voelen valt bijna niet te omschrijven, maar als ik zeg dat het "gewoon"  klote en kut is met de hoofdletter K snappen jullie het waarschijnlijk wel.

Daarnaast heeft Fleur ook de kampen met een aantal bijwerkingen. Het eten is op dit moment niet haar hobby en de vermoeidheid word met de dag erger. Zelfs zo erg dat ze na het ontbijt zonder wat te zeggen weer in bed kruipt. Dit is niets voor Fleur, maar voor ons een teken om het allemaal rustig aan te doen. Ook de operatie wond moeten we in de gaten blijven houden. Zoals wij het kunnen zien zit het wel dicht, maar is het wel iets dikker dan de andere oksel. Niets ernstig, maar als het dikker word of zeer gaat doen moeten we aan de bel trekken. Hier zijn we voor gewaarschuwd en houden dit ook goed in de gaten, want we weten uit ervaring wat er kan gebeuren als het gaat ontsteken. Jullie voor de rest een plezierige dag en geniet een beetje van de kleine dingen om je heen. Tot over 1,2 of 3 dagen.

Laafje Joost

2 opmerkingen:

  1. Als eerste, voor jullie alle vier, heel véél goede maar vooral GEZONDE wensen in 2011.
    Fijn ook dat het zo gezellig verlopen is bij jullie, bij ons was dat hetzelfde. Alleen, je kunt het maar weer gehad hebben (denk ik altijd) al die rotjes en dat ander soort (klote)-klappers..... ik vind het maar niks, ja ik ben bang en vind het zelfs doodeng...!!

    Ik hoop dat de uitslag goed zal zijn (en waarom niet?) maar ik begrijp jullie wel...
    Daarom maar weer alle sterkte,

    tante Jopie en Willem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Nieuwe dagen, nieuwe kansen. Zet 'm op dit jaar!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen