zondag 13 maart 2011

Dit was onze zaterdag.....

Goedemorgen allemaal. Niet dat jullie erop zitten te wachten, maar ik heb eens besloten om een zaterdag op papier te zetten. Stuk voor stuk ben ik iedereen nagegaan met het het onderstaande schema als resultaat.

Zoals iedereen ziet hebben Nicole en ik zich prima vermaakt. Wie zich ook vermaakt heeft dat is Roos. Die heeft letterlijk de hele dag buiten gelopen en kwam alleen maar naar binnen om te piesen. Heerlijk om te zien en mevrouw was om 22.00 uur ook helemaal afgestoffeerd.

De dagindeling van Fleur ziet er ietsiepietsie anders uit dan een doorsnee kind van 11 jaar. Naar mijn idee hoort ook deze dame lekker buiten te zijn met vriendjes en vriendinnetje, maar de chemo zorgt ervoor dat ze daar de puf niet voor heeft. Wat niet vermeld staat is dat ze ondanks alles ook nog een een hypo heeft gehad. Niet een keer, maar zelf twee keer. Het nare gevoel wat ze daardoor heeft wordt dan opgelost door wat dextrotjes. Om de dag helemaal compleet af te leveren mag ik die heerlijke bijvoeding natuurlijk niet vergeten. Toen ik aan het einde van de dag aan Fleur vroeg of ze een fijne dag had gehad zei ze als een boer met kies pijn "ja hoor".

Ook kan ik jullie vertellen dat ik steeds trotser word op mijn gezin. Stuk voor stuk zijn mijn vrouwen kanjers en ben ondanks die vervelende kut kanker nog steeds gelukkig. We zijn er nog lang niet, dat weet ik maar al te goed, maar we laten ons niet kisten en gaan alleen nog maar voor die overwinning. En die overwinning is een kankervrij leventje.

Ondertussen is het 9.35 en stop er even mee, want we moeten weg. Waarnaar toe dat lezen jullie later wel, maar dat we er zin in hebben staat als een paal boven water. Iedereen wens ik vanaf hier een fijne zondag toe en probeer een beetje te genieten van alles en iedereen om je heen, want voordat je het weet zit je diep in de ellende en ik kan jullie verklappen dat dat niet leuk is.

Allemaal een dikke knuffel van het Laafje

2 opmerkingen:

  1. Je maakt ons wel nieuwsgierig met de plannen voor vandaag.
    Die moeheid van Fleur is &^%$, echt waar, zeker als je er (nog) middenin zit, maar echt, echt...het gaat over, weliswaar niet helemaal terug naar 100%, maar toch.....
    Klinkt banaal, maar: hou vol, go on, het komt goed!!!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In de ellende zitten niet leuk??? Joh !!!
    Dat begrijpt iedereen maar al te goed en dat je zó maar in de narigheid kan zitten van het een op het andere moment dat bewijst JAPAN wel weer. Jullie weekend is in ieder geval "redelijk lekker" geweest, fijn toch!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen