donderdag 10 maart 2011

Het gaat gelukkig lekker.....

Zo en daar is ie weer en het gaat hier eigenlijk best aardig. De kuur is achter de rug en dat geeft weer wat rust. Deze rust is prettig, maar geeft ons ook weer de gelegenheid om na te denken. Waar we over denken is onder andere het volgende. We leven alweer 2 maanden is het jaar 2011 en dat betekend dat er volgens de planning binnenkort weer een ct-thorax op het menu staat. De bedoeling is om die om de 2 á 3 maanden te laten maken. Niets bijzonders, maar aan de ene kant willen we hem wel en aan de andere kant ook weer niet.

Als we dit soort gedachten even opzij zetten kan ik gelukkig zeggen dat alles redelijk lekker gaat. Als je Fleur ziet lopen zou je niet zeggen dat ze van de week een kuur achter de rug heeft. Gistermiddag heeft ze de babykamer van haar tante inelkaar gezet en na een goede nacht was het weer tijd voor school. Niet de hele dag,want dat houd ze niet vol, maar wel een paar uurtjes.

Ook de dikke drollen die dwars zaten zijn erweer uit en sinds van de week zijn we ook begonnen met bijvoeding. Als we het gewicht even bekijken blijkt dat ze beetje bij beetje wat kwijt raakt. Het gaat gelukkig niet snel, maar voor ons de reden om te starten met een poedertje. Jammergenoeg vind ze de smaak niet echt lekker, maar ze weet wat er kan gebeuren als ze nog meer afvalt.

Met Roosje gaat het ook steeds beter. Ze zit nu alweer even op de nieuwe school en ze heeft het enorm naar haar zin. Ze gaat met plezier ernaar toe en komt zingend weer naar buiten. Het gaat zelf zo lekker met het grietje dat ze afgelopen zaterdag met wat vriendjes uit de buurt naar de bioscoop is geweest. 2 maanden geleden durfde ze nog niet eens alleen op haar kamertje te zitten, dus jullie snappen wel dat we enorm blij zijn met dit resultaat.

Zo, nu stop ik weer even, want we hebben meldingsplicht op de school van Roos. Wat er precies gaat gebeuren is mij niet duidelijk, maar het is volgens mij een soort klassenavond / ouderavond. Ben dus benieuwd. Jullie nog veel plezier en maak er een mooie nacht van. Weltrusten en tot morgen, overmorgen of overovermorgen.

Het Laafje

2 opmerkingen:

  1. Wauw, kijk en "dit" is voor mij nou weer een "lekker" blog. Lekker positief om te lezen, houden zo! De situatie waarin jullie verkeren is nou eenmaal niet zo leuk en daar kan geen bloglezer iets aan veranderen, maar toch ... houden zo! (qua blog dan natuurlijk)
    Dat je gemengde gevoelens hebt m.b.t. de ct-thorax, nou, daar kan ik me wel wat bij voorstellen. Maar ... de uitslag is vast goed, daar ga ik gewoon van uit!
    Kom op allemaal hè!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Did you heard what Rob Matts said about that?

    buy cialis

    BeantwoordenVerwijderen