zondag 6 maart 2011

Oom Wim.....

Tuut tuut tuut 7.15 uur het zondag 6 maart 2010 en tijd voor een chemo. Tjongejonge wat een tijd, maar het is niet anders. Erg??? niet helemaal, want naar omstandigheden gaat het met Fleur wel ok en de dag duurt op deze manier wel lekker lang en dat is fijn.

Wat niet fijn is is het bericht van gisteren. Nicole kreeg van haar moeder te horen dat Oom Wim, op een leeftijd van 65 jaar, in zijn slaap was overleden. De goede man had ook kanker, non hodgkin, en heeft na een gevecht van 10 jaar de strijd jammergenoeg verloren. Ik heb hem leren kennen als een zeer zeer warm persoon die altijd gezellig was en recht voor zijn raap. Ook Fleurtje en Roosje hadden een dikke band met hem en zijn net zoals ons erg verdrietig.

Ik wens tante Nea, Sabine, Ronald, Danny, zijn kleinkinderen, zijn broers / zussen en iedereen om hem heen heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. We zijn er kapot van.

Lieve Oom Wim ik zal je missen.

Joost

2 opmerkingen:

  1. Jeetje zeg het lijkt bij jullie ook niet op te houden!
    En ik kan weinig anders als maar weer een hele dikke knuffel jullie kant op te sturen!!!
    Heel veel liefs Lin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hard voor jullie toch, alsof er geen eind komt aan alle verdriet! Hopelijk gaat de chemo goed en mag Fleur echt beter worden.

    Veel liefs,
    Barbara

    BeantwoordenVerwijderen