zondag 19 juni 2011

Fleur is gedoopt....

Zo lieve mensen, gisteren was het de grote dag, want de het bootje die naar Fleur werd vernoemd zou officieel te water worden gelaten. Onder zeer grote belangstelling, een mannetje of 50, heeft Fleur haar bootje gedoopt en de plaatselijke hoempapa band verzorgde de muziek. Toen het schip in het water lag mocht ze een stukje meevaren om vervolgens de hele happening af te sluiten in een plaatselijk kroegje.

Wij als toeschouwers hebben ons prima vermaakt. Opa, oma, wat familie en vrienden hadden onze oproep gelezen en waren ook gekomen. Achteraf was dit wel fijn, anders waren er maar 40 toeschouwers. Het waaide erg hard, maar het belangrijkste was dat het op een druppeltje na droog was. Toen Fleur in het bootje zat vaarden wij erachter aan in een zeer mooie sloep. In het cafetje kregen we wat te drinken en toen we weer naar buiten gingen kreeg Fleur van de eigenaar ook nog eens verschikkelijk lelijke pop.  Na het cafe bezoek werden we met de sloep weer teruggebracht en kregen we van Herman de schipper het aanbod om nog eens terug te komen voor nog een tochtje.


Het idee dat er nu een zeilbootje rond dobbertje die vernoemd is naar onze Fleur vind ik erg bijzonder en wil via deze weg diegene die Fleur heeft opgegeven ook erg bedanken. Ook de Rotary club van Alphen aan de Rijn verdienen een pluim,  want door hun is Sailability een zeilbootje rijker en dat is waar het om ging.

5 opmerkingen:

  1. Nou ik ben natuurlijk wel benieuwd naar die vreselijke lelijke pop!! ;-)
    Was leuk erbij geweest te zijn!
    Dikke X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sander,sabine,thym en tess19 juni 2011 om 16:23

    Nou Steefhij zegt t nog netjes, hij is nl spuuglelijk!! Het was leuk en gezellig!!

    Dikke kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een enorm leuke dag maar ook ik ben wel enorm benieuwd naar de enorm lelijke pop. Heb je daar geen mooie lelijke foto van ?

    Groetjes Ășt Fryslan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat nou lelijk, een gegeven paard mag je toch niet in de bek kijken?
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt iets voor een mamma om te zeggen ;) :D
    Gelijk heeft ze! hihi
    Een lach door mn tranen heen, Majella

    BeantwoordenVerwijderen