vrijdag 17 juni 2011

Fleur wordt gedoopt !!!!!!!

16.00 uur. Da's nou nog eens een mooie tijd om een blog in elkaar te knutselen. Tijd zat dus en misschien worden het er dit keer wel eens twee of drie. We zien het wel, maar de ware reden dat ik hier nu zit is het volgende. Het heeft alles met de titel van dit blog te maken. De meeste zullen wel denken dat we zo langzamer hand gek worden of aan het flippen zijn, maar niets is minder waar, want Fleur wordt echt gedoopt. Nee, laat ik het anders zeggen Fleur doopt Fleur. Lekker wazig allemaal, maar onze Fleur mag Fleur de boot dopen. Jaja lieve kijkbuisbloglezertjes van me er komt een echt bootje met de naam Fleur erop. Hoe dit allemaal tot stand is gekomen is mij nog niet helemaal bekend en het enigste wat ik weet staat nu hieronder.

Vanmorgen reed Nicole langs de oude klas van Roos en werd daar tegen gehouden door een moedertje. Deze dame heeft meegedaan aan een oproep om een naam te verzinnen voor een bootje dat gebruikt gaat worden door kinderen met een beperking. Hoe en wat ze nu precies heeft opgeschreven is ons totaal niet bekend, maar de naam Fleur werd uitgekozen door alle inzendingen.

Nicole belde mij op en vertelde dit. Ok.... en eerlijk is eerlijk hij sloeg in als een bom en ietswat gemotioneerd probeerde ik wat zinnigs terug te zeggen. Dit lukte niet echt, maar kon wel duidelijk maken dat ik graag bij de doop aanwezig wilde zijn. Terwijl ik lag te snotteren kreeg Nicole al een telefoontje dat alles was geregeld en Fleur morgen samen met de wethouder van Alphen aan de Rijn, mevrouw Hélène Oppatje, de boot zal gaan dopen.

Eenmaal thuis ben ik aan het googlen geslagen en kwam dit stuk tegen. http://www.sailability.nl/nieuws/333
Wat ik nu begrijp is dat het om een 2 persoons zeilbootje gaat en volgens de mail die wij gekregen hebben zal de naam of op het zeil of op het bootje zelf komen te staan. Uiteraard is dit nog een groot geheim en hoop ook dat er geen mensen uit Alphen dit blog meelezen en dat jullie je mondje houden.

Dus voor mensen die morgen niets te doen hebben, pak je paraplu, stap in de auto en kom kijken hoe Fleur om 11.00 uur de boot in tweeën gooit (Rijnplein 1 - 3, 2405 DB Alphen aan den Rijn). Geen tijd is ook goed, alleen zullen jullie het dan met de foto's moeten doen, want dat apparaat gaat natuurlijk weer mee.

Voor nu wens ik iedereen eet smakelijk en de kans is groot dat ik vanavondlaat weer even terug ben. Hoezo??? Er staat voor mijzelf nog iets bijzonders te gebeuren. Dus mensen nogmaals eetsmakelijk en voor de mensen die lekker op tijd de lakenstraat ingaan weltrusten en tot morgenochtend, morgenmiddag of morgenavond.

Kapitein Laaf

3 opmerkingen:

  1. ik lees al dat we een heleboel te kletsen hebben de 25ste, we verheugen ons erop, en morgen veel plezierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. dikke knuf. yoli

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jee, wat een mooie gebeurtenis. ...
    Maar lijkt me ook best wel ingrijpend... ik hoop dat de zon zal schijnen en een flinke zwaai met de fles he! !!!
    Mooie dag. Dikke kus zxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat jullie tijdens dit bijzondere moment geen paraplu nodig hebben, Ik daarboven voor jullie een zonnetje besteld!
    Heel veel liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen