donderdag 16 juni 2011

Het Lange Land Ziekenhuis.....

Mensen ik ben het zat en hou het dus ook kort. Vandaag hadden we een date in het Lange Land Ziekenhuis van Zoetermeer. Dit is het ziekenhuis die ons helpt met de diabetes. We hebben daar onze kinderarts en diabetsverpleegkundige gesproken en hebben het over onze situatie gehad. Er is gekeken wat zij eventueel voor ons kunnen betekenen als onze kleine meid achteruit gaat. Waar nodig is zullen ze ons helpen en dat geeft ons een prettig gevoel. Dit betekend dat had vangnet op medisch gebied nog groter is geworden dan het al was. Na een uurtje babbelen stonden we weer op straat en hebben ook afgesproken dat we de komende maanden daar niet meer komen.

Voor de rest gaat alles wel zijn gangetje. Nicole heeft vanmiddag via internet een huisje geboekt bij Centerparcs en vanavond hebben de lady's een soort van kleding party. Ikzelf ga nu lekker lui op de bank hangen met filmpje en wens vanuit die zetel ook iedereen weltrusten toe. Dus lieve mensen weltrusten en wie weet tot zo. Mag dit niet lukken, tsjaaa.....jullie weten het waarschijnlijk al, dan tot morgen, overmorgen of overovermorgen.

Een luie Laaf

5 opmerkingen:

  1. joost, wat lui!!!!
    je loopt van hot naar daar, nu weer het langeland ziekenhuis, fijn dat jullie nog een huisje konden boeken,nu benen omhoog en je lekker laten gaan, geniet even van de rust, en je film, voor nu welterusten en tot horens, helma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Go on! Met je benen op tafel, je haar los, potje bier erbij....Wees maar even heeeeerlijk lui!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel respect en kracht lieve mensen..

    Marlin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat jullie nog een huisje hebben kunnen boeken, en ja joost logisch dat je het zat bent.
    Al dat geloop en geregel, en die hersenen die overuren draaien, het is om gek van te worden!!
    Ik heb zoveel respect voor jullie allevier, pffff nou ja ik heb er gewoon geen woorden voor.
    Dikke Dikke Kus Hank

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent het zat? Gek hè met zoveel narigheid, spanning en geregel. Toch denk ik dat het een bepaalde rust geeft nu je weet dat -voor zover mogelijk- veel dingen op de rails staan.
    Nu -hopelijk- even niks meer, benen op tafel, biertje erbij (niet te veel!) en een filmpje, dat is óók genieten (nog meer als je beseft dat "jij" niet mee hoefde naar die kledingparty)
    En nu maar proberen je rust te vinden in de dagelijkse dingen en in je hoofd.
    Denk maar aan leuke dingen (mij? haha)
    mama

    BeantwoordenVerwijderen