vrijdag 11 februari 2011

De digibeter is kapot.....

Gisteren een keertje op tijd naar bed geweest met het resultaat dat we nog steeds moe zijn. Moe waarvan denk ik wel eens, maar als ik daar aan denk word ik al weer moe. Dus dat betekend dat ik vanaf nu niet meer nadenk, niet meer pieker en niets meer ga onthouden. Waar ik ook wel eens moe van word zijn die elle lange telefoongeprekken met diverse instanties. Gek word je ervan. Als voorbeeld neem ik de digibeter maar eens. Om ieders geheugen weer even op te frissen is hier weer even een korte omschrijving.

Zoals iedereen weet is Fleur ziek en omdat haar bloedwaardes erg laag zijn moeten we dus oppassen met ruimtes waar veel mensen zijn. School is een hele grote bron van infecties dus naar school gaan is geen optie. Het probleem waar Fleur nu tegenaanloopt is dat het sociale contact met ouders en kinderen direct een stuk minder is. Daar kan niemand iets aan doen, maar ik kan jullie melden dat dit knap vervelend is en de dagen ook erg lang gaan duren. Om toch (sociaal) contact te houden met school heeft het Mooiste Contact Fons van de KPN het klassencontact in het leven geroepen. Er staat nu op school een computer met een webcam en Fleur kan vanuit huis deze webcam aansturen en zo de les blijven volgen. Een mooi initiatief waar we dankbaar gebruik van maken. Tot afgelopen maandag. Op school blijkt dat ding kapot te zijn en wij kampen we al maanden met slecht geluid. Wat nu????

Mijn werkgever heeft veel werk bij de KPN en dat betekend dus dat ik in het hol van de leeuw zit. Ik heb de mensen benaderd die hier over gaan en zij zouden direct actie ondernemen. Ik heb gezegd dat ik geen loze beloftes wil en dit met zeer grote spoed opgelost wil hebben. Binnen een uur kregen we al een sms dat het in werking was gezet en dat de digibeter contact met school zou opnemen. Eenmaal weer thuis ben ik naar school geweest en er was inderdaad gebeld met de mededeling dat bijde computers de 17de werden opgehaald en dat dinsdag de 21ste alles weer netjes werd geinstaleerd. Dit betekende dat Fleur nog eens twee moest wacht. NIET DUS!!!!

Ik heb verschillende mensen hierover aan de telefoon gehad en heb netjes verteld dat 2 weken niet kan en ze er alles aan moesten doen om dit te regelen. Uiteraard moest ik even zeggen dat de lijn naar de KPN erg kort is en ik ook daar weer aan de bel zou trekkken. 1 dag later kreeg ik mailtje binnen dat ze niet de 21ste, maar maandag de 15de alles komen instaleren. Nu kunnen we alleen maar hopen dat alles in 1 keer werk, maar of dat gaat lukken........we gaan het meemaken.

3 opmerkingen:

  1. Lieve Familie,

    ik hoop dat het maandag de 14de moet zijn ,want maandag de 15de komt pas in augustus.
    Dat duurt erg lang voor jullie meisje!!!
    Ik hoop voor jullie dat ze gauw weer opknapt,zodat ze naar haar vriendinnetjes kan gaan
    Heel veel sterkte de komende tijd!!!

    FLEUR je bent echt een kanjer!!!
    Alles wat jij(en familie) moet meemaken is is echt ...
    We lezen regelmatig de blogs en het is gewoon bizar dat dit gebeurt
    We gaan dit jaar ook weer hard werken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de roparun
    Mijn broertjes lopen al 4 jaar mee

    groetjes Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al die zaken -zoals telefoontjes, afspraken en toezeggingen- lopen vaak over veel te veel schijven. Iedereen zegt van alles, belooft van alles maar uiteindelijk duurt het veel te lang of er gebeurt gewoon niks.
    Hopelijk is het maandag (de 14e) opgelost. Moed houden!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat dat digi beter zo slecht werkt,
    Is niet echt een goede reclame voor KPN.

    En over goede doelen gesproken onze sportschool heeft op 12 maart een spinning marathon voor KIKA!!! Ook zij hopen veel geld op te halen.

    Groeten Linda

    BeantwoordenVerwijderen