donderdag 24 februari 2011

De ziekenboeg

Zo, en nu blog 2 van vandaag. Wees gerust allemaal, want ook deze zal maar een paar regeltjes in beslag nemen. Zoals jullie weten was roosje van de week knap ziekjes en is daar weer helemaal van hersteld. Lekker allemaal, maar nu moeten we Fleur weer in de gaten blijven houden. Tijdens het vingerprikje bij Dokter Stam hebben we ook haar keel even na laten kijken, omdat het dametje daar nogal wat last van heeft. Nu blijkt ze een beginnende keel ontsteking te hebben. FIJN....hebben wij weer!!!!! Het enigste wat we kunnen doen is duimen dat het niet erger word en het vlug verdwijnt.


Wie vandaag ook is verdwenen is Nicole. Verdwenen richting de lakenstraat waar ze trouwens nog steeds ligt. Mevrouw is hondsberoerd, heeft veel last van de buik, wil niet eten, is erg moe en schijt zich helemaal leeg. Niet leuk en nu kunnen alleen maar hopen dat dit virusje niet overslaat richting Fleur. Mag dit wel gebeuren dan zijn we niet echt blij. We wachten het maar weer af en houden haar ook goed in de gaten. Voor nu vind ik het wel weer mooi geweest. Jullie veel plezier en wie weet tot over 1, 2 of 3 dagen.

Een slaperig Laafje

6 opmerkingen:

  1. heel veel beterschap jullie allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel sterkte in de ziekenboeg.
    Snel weer allemaal opknappen en wat gaan genieten van de vakantie.
    Liefs uit Ruurlo
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sjongejonge, het houdt weer niet op. Weet ook even niet wat ik zeggen moet. Moed houden, maar dat is makkelijk gezegd, toch maar doen hè.
    Hou jullie haaks daar
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lieve nicole, ik hoop dat je je gauw weer goed voelt, het valt ook allemal niet mee, toch hopen we dat de vakantie niet alleen maar ziek zijn is, veel beterschap. helma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het houdt ook echt niet op bij jullie hoor!
    Overal heerst griep met alle narigheid vandien maar dat is nou net iets wat jullie er helemaaaaaaaaaal niet bij kunnen hebben!!
    sterkte en veel groeten van
    Maria en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel veel beterschap, en hoop dat jullie toch een paar leuke vakantiedagen hebben.
    Liefs Conny,

    BeantwoordenVerwijderen