zondag 27 februari 2011

Weer een weekend voorbij.....

Gisteren hadden we twee verjaardagen en zoals ik al had gezegd hebben we die zorgvuldig gepland. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en waren ook rond 21.15 uur pas thuis. Fleur was wel gesloopt en heeft ook heerlijk geslapen. Tja....en om een uurtje of laat ging ik naar bed en zoals "gewoonlijk" kijk ik even bij mijn lotgenoten. Het slechte nieuws over Midas sloeg in als een bom en alle vezels in mijn lichaam sprongen spontaan overeind. Met wat muziek op de achtergrond heb ik een half uurtje nagedacht over die vieze gore klote kanker en had ook besloten dat ik Nicole maar liet slapen en het het haar wel zou vertellen als ze weer wakker was. We hadden gelijk besloten om het even niet tegen de meiden te vertellen, maar zoals iedereen ondertussen weet zijn wij ook eerlijk tegen elkaar. Dit was niet een bericht wat we konden verzwijgen en hebben tijdens het ontbijt ook eerlijk gezegd wat er aan de hand was.

MIJN KANJERS!!!!!!!

Fleur wilde ook al heel lang naar het zwembad en dat kwam dit keer mooi uit. Een beetje afleiding kon geen kwaad dus om 13.00 uur lagen wij ergens rond te dobberen. We hebben genoten van meiden en het was weer een middagje die in een mooi lijstje past. Roos heeft heerlijk gezwommen en gespeeld en lag vanavond ook uitgeteld in haar bedje. Fleur heeft weer eens laten zien wat kracht ze heeft. Het kind is ondertussen chronisch moe en zo'n ritje naar het zwembad en het omkleden in zo'n piepklein hokje is al een nekslag opzich. Toch heeft ze het 2 uurtjes volgehouden in het water. De kleur op haar bekkie was al niet veel, maar aan het eind was alles helemaal vedwenen. Weer in de auto richting huis was ze in slaap gekacheld en thuis heeft ze de dag volgemaakt op de bank.

Even je arm verstoppen
En kijken hoe het voelt

















Na het eten hebben we even naar Boer Zoekt Vrouw gekeken en daarna was het ook voor deze dame tijd om de lakenstraat op te zoeken. De lakenstraat, het nest, het bed jaja ik hoor hem al roepen. Dus mensen weltrusten en wie weet tot morgen. Zoniet, dan tot dinsdag of woensdag.

1 opmerking:

  1. dikke kus uit Weert28 februari 2011 om 08:53

    Hee lieve schatten ,weer helemaal beter??
    We zijn druk aan het pakken het is heel spannend!!
    Voor iedereen die we kennen van dit blog en die het leuk vind kan ons volgen! vanthuijl.waarbenje.nu

    BeantwoordenVerwijderen