vrijdag 18 februari 2011

Zo kan de dag er dus ook uitzien......

Eindelijk kan ik een keer zeggen dat we een "normale" dag achter de rug hebben. Alles liep op rolletjes en het leek wel of er niets was gebeurt. Ikzelf heb lekker gewerkt en Roosje is fijn naar school geweest. Fleur en Nicole hebben een bezoekje aan Vera, de ergotherapeut, gebracht en zelfs daar ging het beter dan verwacht. Er is weer een kracht meting uitgevoerd en tot onze stomme verbazing sloeg de meter verder uit dan de vorige keer. Dit hadden we niet verwacht, omdat Fleur de afgelopen twee weken niet had getraint. Wel zijn ze erachter dat de spier aan de voorkant erg sterk is en die geen problemen zal opleveren. De spier aan de achterzijde wordt een ander verhaal. Hij zit er wel, maar ze moeten wel goed zoeken. Vera gaat nu met Dr. Jansen, de revalidatie arts, om de tafel zitten en uiteindelijk wil hij van de week ook nog even een gesprek met onze oncoloog hebben. Waar dit gesprek over zal gaan is ons onduidelijk, maar daar komen we snel genoeg achter. Wordt vervolgd dus.....

Toen ik weer thuis was van mijn werk was de sfeer opperbest. Iedereen had een goed humor en na de disco van school konden de dames lekker naar bed. Jaja, Fleur is naar een schooldisco geweest. We zagen het eerst niet zitten ivm de snotterende en kuchende kinderen, maar mevrouw had haar zinnen hier op gezet en er was geen discussie meer mogelijk. Eenmaal binnen mocht Roosje ook blijven met het gevolg dat Nicole en ik als twee oude lulletje op de bank zaten te wachten tot 21.00 uur. Wat een lol en wat hebben niet gelachen en wat waren we weer blij dat ze thuis waren. De kids hebben het trouwens reuze naar hun zin gehad en dat is waar alles nu omdraait. Genieten, lol maken en lekker spelen.

Jullie allemaal een fijn weekend en wie weet tot morgen, zoniet dan tot over 2 of 3 dagen.

Het Laafje

3 opmerkingen:

  1. Hè, wat heerlijk om te lezen dat zo n normale dag fijn is om op
    terug te kijken. En ik zie jullie zo zitten met zn tweetjes op de bank,
    hihi.en heerlijk dat ze lekker lol hebben gehad en nog
    Veel lol zullen hebben!!!!
    Dikke kussen...xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jongens, alles is dus gelukkig weer in wat rustiger vaar-water terecht gekomen. Ja het kan zómaar anders gaan lopen op een dag en je ziet dat helaas niet altijd altijd aankomen ??
    Ik hoop dat jullie een rustig, fijn, en gezellig weekend hebben.
    Liefs v. ons,

    tante Jopie en Willem.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. sabine,sander,thym en tess20 februari 2011 om 21:27

    Nou twee totaal verschillende blogs achter elkaar en mag duidelijk zijn dat de 2e leuker was om te lezen!!!
    Balen zeg dat ieder keer die digi t niet doet, is toch voor kinderen waar het al flink tegen zit dus laten ze daar is voor zorgen dat dat wel meezit.
    Vandaag lekker dagje weert gehad las ik op fleur der hyves hoop dst jullie t erg leuk hebben gehad maar daar kan ik bijna niet aan tijfelen.
    Nou dikke kus weer en hopen op een goede uitslag!! KUSSSSSSSSSSS

    BeantwoordenVerwijderen