woensdag 27 april 2011

En daar is blog twee van vandaag....

Ennnnnn daar is ie weer. Blog twee op 27 april 2011 is een feit, want lieve kijkbuisblogleeskindjes van me we hebben vandaag weer een mooie dag achter de rug. Laat ik om te beginnen nog maar eens duidelijk zeggen dat alles wat hier staat mijn gevoel en mijn verhaal is. Er zullen ongetwijfeld uitspraken en gebeurtenissen tussen zitten waar mijn lieve Nicole iets anders over denk en anders ervaart en meemaakt.

Om te beginnen kan ik jullie meededelen dat ik om 8.00 uur bij de keuring ben geweest voor het bloeddonerschap. Een onderdeel wat ik een warm hart toedraag en waar ik in de toekomst met liefde een halve bloed ga inleveren.


Daarnaast hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. Toch was de dag redelijk snel voorbij en dat betekende dat het ook snel avond was. De avond hebben we doorgebracht in het zwembad. De meiden hebben met hun bff vriendinnen daar heerlijk 2 uur liggen spetteren en heel veel lol gemaakt. En zoalang de meiden lol hebben, genieten wij. Uiteraard zijn er weer een berg foto's geschoten en gelukkig zitten er weer mooie tussen.

Morgen is het zover en moeten we ons weer eens melden bij de oncoloog. Wat ze precies te vertellen heeft zullen we wel zien en de vragen die we hebben zullen ongetwijfeld beantwoord worden. Na dit bezoek hebben we ook nog eens meldingsplicht in Wassenaar. Waarom???

Een nicht van ons heeft een schildersessie geregeld bij een oud klasgenootje van Nicole. Deze man schilder net wat anders dan we van Fleur gewend zijn en zijn dus ook zeer benieuwd hoe alles eruit gaat zien. De gein van dit verhaal is dat Roos ook mee mag doen en daar zijn we erg blij mee, want die wordt, hoe lullig het ook klinkt, toch wel eens vergeten. Alleen om die reden willen we kunstenaar Otti al bedanken. http://www.ottiart.nl/

Al met al zal het een dag worden met twee uitersten. Het gesprek in het Sophia kunnen we denk ik in het mapje heftig stoppen en het schilderij in het mapje fijne en mooie dingen.

Nu ga ik proberen te slapen en zal wel zien hoe het morgen gaat. Dus mensen weltrusten en probeer eens te genieten van de kleine dingen die het leven bied.

Een dikke knuffel van het het Laafje Joost.

8 opmerkingen:

  1. Hey neef,

    Ik wens jullie heel veel sterkte morgen. Het is, nu Fleur even wat opgeknapt is, niet iets waar je io zit te wachten. Het zogeheten "Noodzakelijke kwaad"

    En dan het schilderen: Ik ben benieuwd naar de komende schilderijen. Fleur heeft haar eigen stijl en die moet ze ook houden. Maar andere inzichten en technieken zijn altijd leuk om ye leren.

    En wie weet wat voor een geweldige schilderijen Roos straks gaat maken?

    Sterkte, veel succes, veel plezier en een hele dikke knuffel uit Borculo,
    je neeffie......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieverds,
    Heel veel sterkte vandaag weer.
    We denken aan jullie!!!!
    Hele dikke knuffel Eus Els En de kids

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige foto's, wat een geluk zulke mooie meiden. Heel veel sterkte vandaag en ik hoop dat Fleur zich nog heel lang goed blijft voelen.

    Dikke x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil jullie even heel veel sterkte wensen vandaag !!! Ik denk aan jullie .

    Dikke Knuf Patricia (vriendin van Steef)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zojuist je blog gelezen vanaf jullie vakantie. Wat hebben jullie onuitwisbare herinneringen gemaakt. Hetzelfde geldt voor de prachtige foto's.
    Heel veel sterkte vandaag.

    Albert en Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Via Roos ( een kennis van me die laatst contact heeft opgenomen met jullie) ben ik op jullie site terecht gekomen. Wat zijn jullie ontzettend sterk, met pijn in mijn hart en verwarring dat dit zo'n lief meisje allemaal kan overkomen zat ik jullie verhalen gedeeltelijk te lezen. Er zit misschien wel een kans in dat ik jullie nog in het echt ga ontmoeten en iets voor jullie zou kunnen betekenen. Ik zou samen met Roos graag de wens van Fleur willen vervullen mits het haalbaar zou zijn.
    Roos gaat een deze dagen contact met jullie opnemen.
    Heel erg veel sterkte voor het gesprek en plezier vandaag bij het schilderen, en ik hoop dat Fleur zich nog heel lang zo goed mag voelen zoals ze nu doet.
    Dikke kus Danielle Bloemen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele dag aan jullie gedacht...xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoop dat het bij Oscar leuk geweest is, vast wel!! Ben benieuwd naar het resultaat van jullie meiden. Weer momenten met gouden randjes.
    Voor de rest zal het een zware dag geweest zijn in het ziekenhuis. Wat een hel leven jullie in, kan me er geen voorstelling van maken!!
    Liefs, Joyce van der Zalm

    BeantwoordenVerwijderen