woensdag 16 december 2009

EINDELIJK

Was vandaag van plan om eens niet een blog te maken, maar dat schuiven we dankzij Sophia even op. Vanmorgen werd het "goede" nieuws bekend gemaakt. Fleur word op dinsdag 22 december 2009 geopereerd. We hebben lang moeten wachten op deze datum, maar eindelijk is het dan bijna zover. "Het klote ding waar het allemaal om draait gaat eruit" Het klink misschien vreemd, maar we zijn nu heel blij. Tuurlijk weten we ook dat het nog heel zwaar word, maar dat zien we dan wel weer. We leven nu en proberen dus ook zoveel mogelijk te genieten van nu.

De rest van de dag ging het ook nog eens goed. Ze eet weer wat, is niet naar bed geweest, krijgt praatjes, stiekem even naar school geweest, geeft weer bijdehandte opmerkingen en is zonder problemen naar bed gegaan. Ja Van dit soort dagen willen we er wel meer.

5 opmerkingen:

  1. He wat "goed" een datum!Eindelijk die stomme rotbobbel eruit!

    Enne.... stiekem naar school mag weer he ;-) Vanmiddag het Sophia gesproken over het schoolbeleid. Mits er geen zieke kindjes zijn (wat mijns inziens logisch is) mag iedereen weer naar school. Ook de kinderen welke geen antistoffen hebben aangemaakt.

    Raadt een wie er morgen naar school gaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een opluchting moet het voor jullie zijn dat het eindelijk zover is,weg met die boosdoener ik hoop dat het na omstandigheden allemaal een beetje mee mag vallen en de genezing vlot zal gaan.Wel grappig een ander kind zou stiekum thuis blijven en fleur gaat juist stiekum naar school,kan me het zo voorstellen,en wil ook zeggen dat ze zich"goed"voelt en dat is zo fijn.kus jo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nooit geweten dat ik zo blij kon zijn dat er geopereerd gaat worden. Dat kreng eruit, paar chemootjes nog en dan hups, de zomer kan beginnen!!!
    mamma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit nieuws maakt ook mij blij, eindelijk duidelijkheid, laten ze aub goed hun werk doen en dat het herstel ook goed mag verlopen. Nu maar hopen dat, ondanks nog de zware tijden, de zon steeds meer in zicht komt. XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn om te horen dat er eindelijk een datum is en dat ze nu weer een beetje onder dce mensen komt.
    Heel veel sterkte maar weer en de groetjes uit Ruurlo (jammer genoeg hier geen sneeuw)
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen