woensdag 23 december 2009

Weer thuis

Vandaag is Fleur thuis gekomen. Om 2.00 uur vanacht heeft ze wel heel veel pijn gehad. Reden is dat de verdoving uitgewerkt was. De pijn moet nu opgevangen worden door de paracetamol. De chirurg was 's-ochtens even gekomen om te kijken hoe het ging en ze heeft Fleur nogmaals uitgelegd wat ze hebben gedaan. Ook is er geproken over plastische chirurgie. Als Fleur op latere leeftijd zich stoort aan het litteken kunnen ze het nog mooier maken. Ze hebben er nu uiteraard alles gedaan om het zo mooi mogelijk achter te laten. Maar dat is voor later. Het belangrijkste is dat de rotte plek weg is.

Volgens ons afsprakenkaartje gaat "de proffessor" Fleur woensdag bekijken. Dat wordt weer een spannende dag, want als het meezit mag de spalk eraf en zien we voor het eerst het "nieuwe" handje. Hebben wel al tegen de meiden verteld dat het er anders uitziet en niet moeten denken dat het uitziet als eerst. Maar goed toen alles inorde was kregen we groen licht en zaten we om 11.00 uur in de auto naar huis.

Thuis wilde ze wel eerst even bij haar beste vriendin kijken. Toen we daarna echt thuis waren wilde ze ook niet meer weg. De rest van de dag is redelijk verlopen. Aan het eind van de middag had ze wel veel last van steken en kloppen. Wel begrijpelijk, want ze hebben er flink in zitten roeren en de wond zat op dat moment nog niet eens 24 uur dicht. Nu ligt ze lekker te slapen. En dat is maar goed ook, want morgen hebben we een kerstbuurtfeest. En daar wil ze heel graag bij zijn.

1 opmerking:

  1. Wat een verhaal weer allemaal,jullie moeten alle vier toch een hoop doorstaan!!!!!!!!
    Maar wat een GOED bericht dat ze der pink nog heeft wij zijn zo BLIJ!!
    Fleur fijn dat je weer thuis bent probeer lekker te genieten morgen op het feest en vd kerst!!!
    JE BENT EEN KANJER HELE DIKKE KUS VAN ONS!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen