dinsdag 15 december 2009

Computer problemen

Vandaag was een goede dag. Fleur knapt lekker op en wil ook weer wat dingen doen. Voor de kids op school had ze kerstkaarten geschreven en wilde die ook zelf brengen. Om half 4 heeft ze die dus persoonlijk afgegeven. Uiteraard weer niet te lang, want het is nog steeds linke soep. Daarna een rondje door de wijk voor onze kaarten. En toen naar huis om gezellig niet te eten.

Ook was het de bedoeling om via de laptop de les te volgen, maar dat wilde dus niet lukken. Nicole heeft 1.5 uur met digibeter aan de telefoon gezeten met 0,0 resultaat. Redelijk geiriteerd belde ze op en het gesprek eindigde met een snotterende vrouw. Voor mij dus de rede om in te grijpen. Even afmelden en ik kon gaan. Thuis alles even in het recht spoor gezet en ben toen zelf maar gaan bellen. We vielen van de regen in de drup. Wat die knul ook zei, uiteindelijk hadden we helemaal geen internet meer. Kon ik mijn vrienden van de ziggo weer bellen. Had toevallig zaterdagavond gebeld en gedreigd om bij hun weg te gaan ivm een zeer slecht beeld. Maar moet eerlijk zeggen dat het nu allemaal wel soepel ging. Na 2 uur knutselen, sleutelen en lullen doet alles het weer. Morgen gaat ze de les als het goed is dus wel volgen. En als het niet lukt ben ik bang dat Nicole de laptop door het raam naar buiten pleurt.

4 opmerkingen:

  1. Jeetje jongens wat een toestanden allemaal weer
    had een paar dagen even niet gelezen dus ben nu weer helemaal bij. Vind nog steeds dat jullie het top doen en Fleur voor jou echt petje af dat je toch alles maar probeert.
    Nou weer veel sterkte en ik denk aan jullie

    dikke kus Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve familie,

    Even gewoon een berichtje van mij, even laten weten dat ik alles lees en op de hoogte blijf.
    Begreep dat het bowlen met je werk ook leuk was ! Ik leef met jullie mee, volhouden en sterkte xxx van Gerda en Jeffrey

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, nou, het blijft maar gaan bij jullie!
    Elke dag weer de angst wat er nu weer gaat gebeuren!
    Nu ook weer de onzekerheid vwb Fleurs hand.
    Wij wensen jullie dan ook WEER heel veel sterkte!

    Liefs Hans en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nicole, Het is echt niet leuk om dit te lezen. Het moet jullie plezier gaan brengen. Dus ook tegen Joost gezegd....bel me als het niet werkt. Gaan wij er intern meteen werk van maken. Dan nemen we in ieder geval wat van de frustraties over en gedeelde smart is halve smart.

    BeantwoordenVerwijderen