zondag 6 december 2009

Aftellen

Zo de Sint is weer weg. We kunnen nu wel zeggen dat het erg leuk en spannend was. Roos was niet meer te houden. Ze stuiderde de hele kamer door. Uiteindelijk stonden de zakken weer voor de deur. En ook dit jaar zaten er weer veel cadeautjes in. Zondagochtend gezellig op de bank een nieuwe film gekeken en daarna even naar opa en oma. Ja het weekend was wel ok.

Ook het eten wil nog steeds niet lukken. Alles wat ze eet is niet lekker. Veel dingen stinken en ook zijn er weer 2 aften in haar mond gesignaleerd. Dus nu krijgt ze overdag ook sondevoeding (500ml over 2 uur). Het lopen gaat opzich goed, maar we zien wel dat ze anders loopt dan normaal. Vorige week heeft ze ook een grote blaar gelopen en daar heeft ze nu ook veel last van. Als het middag is doet ze ook een tukkie op bed. Doet ze dat niet dan is ze aan het eind van de dag gesloopt.

Ook de grote dag komt steeds dichterbij. Wanneer de operatie is weten we nog niet, maar het aftellen is nu toch echt wel begonnen. Het idee dat het binnenkort gaat gebeuren geeft nu al een vreemd gevoel. Ja de spanning is hier in huis weer voelbaar. De traanbuisjes van Nicole & Roos zijn ook weer geopend. En ikzelf tja....... ehhhh, ik ga morgen weer werken.

2 opmerkingen:

  1. En jij????? Jij bent een "de Jong"
    En aangezien ik daar wat ervaring mee heb, denk ik dat ik het wel kan raden.

    Hopen dat Fleur de komende week genoeg opknapt om de 12e lekker de lucht in te kunnen! En zal voor Roos ook een mooie ervaring zijn.

    Ben wel benieuwd welke nieuwe film jullie gekeken hebben....hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben bkij dat iedereen verwend is door de sint en dat jullie toch een gezellige avond hebben gehad.ja nu aftellen voor de operatie kan me voorstellen dat er wat tranen worden weggeveegt en dat de spanning te voelen is is ook niet niks ik hoop dat het voor de schat ondanks alles mee zal vallen en voor jullie ook,en joost jij mag ook je traan buisjes wel eens spoelen hoor.ik neem mijn petje af voor jullie. kus jo

    BeantwoordenVerwijderen