dinsdag 8 december 2009

Toch een boom

Zo de kerst komt eraan. Normaal gesproken is dat een leuke tijd, maar daar denken wij dit jaar ietsiepietsie anders over. We hadden ook geen zin in versierseltjes aan de muur en een boom met lampjes, maar toen de dames er lucht van kregen wat de bedoeling was, was er voor ons geen discussie meer mogelijk. Er moest en zou een boom komen. Gisteren maar naar Wassenaar gereden voor een boom. De goedkoopste was maar 50 euro. Ja, de mazzel dus zonder boom naar huis. Tja welke lul gaat er dan ook zover weg als er een intratuin om de hoek zit. Uiteindelijk heb ik hem samen met Roosje toch maar bij de intratuin gekocht. Blijft nog steeds het feit dat die krengen duur zijn. Vorig jaar was die een meter hoger voor dezelfde prijs (afzetters zijn het). Maar goed dat mag de pret niet drukken. Eenmaal weer thuis boompje neerzetten en lichtjes erin proppen. Heb even geteld en kwam uit op 597 lampjes. De meiden hebben het daarna afgemaakt. Nu maar weer hopen dat die naalden het 3 weken volhouden. Zoniet dan niet. Conclussie is: nu hij staat is het toch wel gezellig.

8 opmerkingen:

  1. Nou, dat je een oen bent dat weet ik al jaren. Helemaal naar Wassenaar om een boom te kopen, ben je dan dom??? Nou nee dus, want je kwam toen maar even een bakkie doen op nummer 58 en laten die bewoners dat nou toevallig wel héél erg leuk vinden!!!!!!!
    Blij dat die boom te duur was (haha)
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap jullie wel, hier hetzelfde gevoel, maar TOCH komt er een boom. We gaan het maar gewoon proberen om het gezellig te maken! We roeien met de riemen die we hebben. Enne..... maak anders een ieniemienie boompje welke misschien mee kan mochten jullie onverhoopt toch in het Sophia zijn. Laat je me weten waar ze ligt als je de datum weet? Sturen we Fleur een kaartje!

    enne.... 50 euro? ZIijn ze nu helemaal gek geworden? Maar goed..... Jij zoekt ook een boom op stand natuurlijk in Wassenaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vraag me alleen af hoe je aan het geweldige aantal van 597 lampjes komt?

    600 kan ik me nog voorstellen, dus zijn er 3 lampjes kapot of heb je niet goed geteld?????

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heb nog wel 3 reservelampjes voor je hoor, maaruh 600 lampjes....., dat ding geeft zeker tot aan de snelweg licht?????

    Ik zei toch dat je naar de bosrand moest gaan...

    Kus van je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey lieverds,
    wat ben je toch een enorme lieverd he, helemaal naar wassenaar voor een boom,diep in je buidel moeten tasten die verre boom, dan waarschijnlijk ook nog pijn in je vingers na bijna 600 lampjes erin gehangen te hebben!!!!! supervader ben je!! oh ja en een lieve schat!!! p.s. ik zou maar een paar extra stoppen kopen voor t geval dat..........;)
    kus naat

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toch wel weer gezellig he en te zien aan die snoetjes is het weer waar voor zijn geld.
    Ben blij dat wij een neppert hebben die wordt ieder jaar voordeliger hahaha.
    groetjes en een knuffel uit Ruurlo.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als ik had geweten dat de bomen bij jullie in het westen zoveel ongeloofelijk veel duurder waren als hier was ik er persoonlijk een komen brengen bij jullie!
    Maar wel zonder lampjes hoor want dat vind ik ondingen ik ben hier al een dag zoet met alles uit de knoop halen voor ik kan beginnen...
    Ik hoop dat jullie fijne dagen hebben samen onder de kerstboom.
    Een hele dikke knuffel vanuit Ruurlo
    Liefs Linda en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als ik jullie was zou ik de boom elke dag in een ander huis plaatsen. Heb je de kosten zo terug verdiend ;-) Goed dat er toch een boom bij jullie staat. Van mij hoeft het nooit zo maar ja mijn echtgenote denkt daar anders over.

    BeantwoordenVerwijderen