zaterdag 19 december 2009

Lotgenoten

De mensen die ons blog lezen en er ook nog op reageren kunnen daar ook de reacties van een ander lezen. Nu krijgen we af en toe de vraag wie Erik & Paulien zijn. Uit hun typ werk kun je inderdaad opmaken dat ze meer weten dan een ander. Dat klopt wel, want zij hebben een zoontje (Midas) van 5 jaar met exact hetzelfde als Fleur. Alleen zat bij dit mannetje de tumor ergens in zijn buik. Fleur & Midas volgen dus precies heltzelfde protocool. De operatie, bestraling en alle kuren zijn ondertussen voor hun gelukkig achter de rug. Ook krijgen we wel eens de vraag, als de kuren klaar zijn of het dan klaar is, maar dat is dus niet zo. Toen Midas klaar was werd er een papiertje in de handen gedrukt met het schema voor de komende 5 jaar. Zij weten dus als geen ander hoe wij ons moeten voelen en anders om.

4 opmerkingen:

  1. Tja Joost, zo is het maar net, helaas voelen we wat jullie voelen en andersom...

    Ik herken de vragen, ook hier dacht men dat alles na de OK voorbij was. Men vergeet echter vaak dat de angst het hele leven zal blijven. Wij proberen de laatste 2 weken "om te schakelen" maar ik merk dat dat nog echt niet lukt. Ik kan hem nog niet als beter zien... stom he? Ik heb al wel bedacht in mijn hoofd dat Midas beter is en dat hij beter moet BLIJVEN, maar zo omschakelen qua gevoel is niet zo makkelijk... Dat zal nog wl even duren, ik denk dat we dan een paar goede uitslagen verder zijn. Dat betekend dus een jaar of 2 verder...

    Onze komende 5 jaar gaan maandag 4 januari in.. MAAR wij hebben afgesproken er minimaal 50 van te maken, daarna zal Midas het zelf moeten doen. ZONDER een vervelende moeder die alles en iedereen controleert ;-)

    Dus beste mensen, als ik gekke dingen zeg welke overkomen alsof ik de wijsheid in pacht heb, is dat niet zo (nou ja, wel een beetje natuurlijk hahaha) maar is dat meer uit ervaring. Ik heb gemerkt dat je alle tips kan gebruiken en wat een ander ermee doet is weer hun pakkie an.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erik, Paulien, Midas en Lieve jullie ook heel veel sterkte en hele fijne feestdagen.
    Groeten uit Ruurlo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Joost wat een geweldig idee van je om de consumentenlijn te bellen voor die Disney-ballen.
    Wat een verrassing zal dit zijn voor die kindertjes. Ik vind het echt geweldig!!
    Heel veel succes ermee en we horen wel weer
    hoe de reacties waren!!!
    Heel veel sterkte en hou je taai als Fleur ook nog eens dinsdag onder het mes moet!!!
    Liefs Hans en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lotgenoten. Mensen die elkaar leren kennen omdat ze hetzelfde meemaken. Mensen die vast wel eens denken of zeggen: Ik had je liever onder andere omstandigheden leren kennen.

    Ook ik lees regelmatig de reacties die jullie geven. En ik kan niet anders zeggen dat ik het geweldig vind dat jullie elkaar op deze manier kunnen steunen.

    Ik heb wel eens gezegd:
    Ik weet niet wat het is om zelf een kind te hebben. Laat staan dat ik weet hoe het moet zijn om er één te hebben die ziek is.
    Ik zie de pijn en twijfels in de ogen maar al doe ik nog zo mijn best om te begrijpen hoe het moet zijn, zelfs dan voel ik slechts een fractie van wat jullie doormaken.

    Ik vind het dan ook geweldig dat jullie zo betrokken zijn. Ik denk dat jullie dan ook een grote steun zijn en daarvoor ook steun terugkrijgen.

    En ik zal mijn best blijven doen. Ik zal deze kerst een extra gebedje doen. Ik zal mijn blogjes blijven schrijven in de hoop dat iemand anders er een heel klein beetje kracht en troost in kan vinden.

    Via deze reactie wens ik ook jullie, Erik Paulien Midas en Lieve een geweldige kerstdagen. En een geweldig 2010, 2011, 12, 13, ...... 2060.
    Het is jullie gegund!! BEDANKT

    BeantwoordenVerwijderen