zaterdag 12 december 2009

Even niet ziek

Gisteren was weer eens goede dag. We zijn wezen bowlen met mijn werk. De vrouwen en kinderen mochten ook mee. Het was toch wel een beetje spannend, want de meiden kenden helemaal niemand. Eenmaal lekker in het spel was het ziek zijn even weg. Ze heeft het enorm naar haar zin gehad. Ze heeft het beter gedaan dan we hadden durven hopen. Na het bowlen gingen we ook nog mee uiteten. Maar nog voor het eten ging het lampje definitief uit. Ze moest heel erg huilen en kon niet meer stoppen. Zelfs de cadeautjes die onder de kerstboom lagen waren niet meer belangrijk. Ze wilde nog maar 1 ding en dat was naar huis. Roos mocht nog even blijven, maar die koos voor haar zus en ging dus mee. Eenmaal weer in de auto kwam ze weer een beetje bij. Toen we thuis waren is ze gelijk naar bed gegaan en binnen een kwartier was ze al in dromenland. Roos heeft nog even een boterhammetje gegeten en kreeg toen ook een enkele reis naar bed.

Vandaag was wederom weer een dag vol visitie. Wel gezellig, maar voor het grietje vermoeiend. De ochtend heeft Fleur doorgebracht in bed. Ergens in de middag zijn we ook nog even bij Monique en Arno geweest om het nieuwe huis te bekijken, maar ook daar ging het lampje uit. We snappen het wel, want alles wat ze doet kost gewoon heel veel energie. Wij hebben makkelijk lullen, maar zij moet het allemaal maar doen. Ook het eten is een heel klein beetje opgang gekomen, maar nog lang niet genoeg. Vanavond is ze met haar sondepomp weer op tijd het mandje ingegaan. Morgen zijn we lekker thuis. Hebben geen afspraken en hoeven ook niet weg, maar uit onze ervaring weten we dat er toch mensen komen. Wie, hoe laat en hoe lang. We zullen het wel weer zien.

4 opmerkingen:

  1. ach, ze kan natuurlijk lekker op de bank gaan liggen vandaag.
    en dan een leuk dvd-tje van eeeeeeeeeeh Anubis bijv. hihihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat ze weer wat goede dagen heeft, vandaag lekker rustig aan doen..ik begreep van je moeder dat de diddle-spullen, en dat leuke hondje (ik ben blij dat ik hem kwijt ben)een succes was bij de meiden..enne anders halen jullie de batterijen er maar stiekem uit,anders hebben jullie nog geen rust vandaag..groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fijn dat fleur mee heeft kunnen bowlen en dat het ziek zijn ff tijdens het bowlen aan de zijkant kon staan,kost zeker een hoop energie en dan rot voor haar dat de energie dan op is maar toch fijn dat jullie hebben kunnen gaan.ik hoop dat jullie een rustige dag hebben en mischien moet je gewoon is nee zeggen tegen de visite hoe goed iedereen het ook bedoeld maar is begrijpelijk dat je er ook wel eens geen zin in hebt en gewoon met z.n 4tjes wil zijn toch,wens jullie een rustige zondag kus jo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo hee, die Fleur, die is aktief! Wat leuk voor haar dat ze gebowld heeft, maar kan me voorstellen dat het vermoeiend is geweest.

    Ik wens jullie een fijne dag, en zet gewoon die deurbel uit ;-)

    Enne..... succes morgen, ik hoop dat jullie antwoorden krijgen.

    p.s. om op je vraag terug te komen....in mijn achternaam komt in ieder geval "de Jong" voor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen