woensdag 30 juni 2010

Goed nieuws en Vertrouwen

Hoi, dit blog beginnen we met goed nieuws, want de uitslag van de botboring en de beenmergpunctie zijn binnen en zijn godzijdank OK. Tijdens het telefoongesprek kregen we ook te horen dat de tumor dezefde is als haar hand (AVEOLAIR RHABDOMYOSAROOM) en er niets veranderd aan de kuur. Het klinkt vreemd, maar ik ben er wel blij mee en dat houdt voor mij in dat het Sophia het allemaal goed heeft ingeschat en er de juiste kuur aangekoppelt heeft.

1 ding hebben wij deze week weer moeten doen en dat is ons eigen vertrouwen zien terug te winnen. Dit viel niet mee, maar we kunnen gelukkig zeggen dat we een heel eind op weg zijn. De goede mensen in het Sophia willen ook maar 1 ding en dat is alle kinderen beter zien te krijgen en ze zullen daar ook werkelijk alles aan doen. En met die gedachten moeten wij er weer voor gaan.

Ook is er verteld dat de operatieweek nog niet bekend is. Na de eerste evaluatie weten we meer en hopen dan te horen dat de chemo aanslaat en we misschien een operatieweek weten. Wat we wel kunnen vermelden is dat er zéér weinig ruimte is tussen de kuren. In de eerste kuur (ronde 1) zat er tussen kuur 4 & 5, 6 weken rust, maar nu kan en mag dat niet. Waarom is mij ook een vraagteken, maar de professor die voor dit soort kanker gestudeerd heeft vertrouwen wij ook en we gaan er ook van uit dat die verdomde kankercellen dit keer wel vernietigd worden.

Nu nog 1 goed nieuwtje. In mijn eerste week van de bouwvak mogen we op vakantie. We hadden al geboekt, maar kregen van de week te horen dat we "gewoon" mochten gaan. De bedoeling is dat we om 8.45 uur een gift in het Sophia gaan halen om vervolgens te vertrekken richting "Het Loo".

Joost

7 opmerkingen:

  1. GodzijDank... Wat een goed nieuws!

    En nog op vakantie. Was dat niet met het vliegtuig? (ben de bestemming vergeten sorry).Fijn voor jullie allemaal.

    Liefs vanuit Breda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Manfred en Gerrie30 juni 2010 om 22:25

    Oh schatjes wat een opluchting!!!
    Voor het eerst sinds 2 weken zijn we weer helemaal blij en hebben er ook alle vertrouwen in dat jullie vechtertje deze keer gaat winnen!
    Slaap lekker dat doen wij ook na dit geweldig bericht!Duizend kusjes voor jullie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn toch nog een beetje goed nieuws maar jemig wel weer een zeer heftig schema!!
    Maar inderdaad zoals je al schrijft als die irritante vervelende eigenwijze klote cellen maar vernietigd worden!

    Tot vrijdag we gaan er een leuk, gezellig en vooral warm dagje van maken.

    Groetjes Danny en Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou knul, dat is in ieder geval een lichtpuntje. Nou vrijdag nog een fijne dag op de trouwerij maken, probeer plezier te hebben!
    Je had zeker begrepen dat "ik" het was, ik blijf leuk en blijf proberen!
    mamma

    30 juni 2010 23:13

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pffffffffffffffffffffff, ik kan alleen maar huilen! Kleine meis, go for it.
    En je zussie en paps en mama ook.........
    gemeen dat jullie zoveel moeten ondergaan maar wie het laatst lacht...............lacht het best!
    Kusjes vanuit SIngapore

    BeantwoordenVerwijderen
  6. blijf alleen zeggen hoop dat het na omstandigheden mee gaat vallen en dat de 27 weken om vliegen. ik wens jullie morgen een fijne dag toe en hoop dat jullie ondanks alles een beetje genieten dikke kus en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel liefs van jo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. sabine, sander thym en tess1 juli 2010 om 08:11

    Lieve allemaal

    Fijn dat de uitslagen goed waren en fijn dat jullie er toch een weekje tussen uit kunnen!!
    Probeer morgen er een super dag van te maken, ben benieuwd naar de foto s vd mooie dames, aan t weer zal het in ieder geval niet liggen!!

    Dikke kus weer groetjes van ons vier

    BeantwoordenVerwijderen