maandag 28 juni 2010

Vrijgezellendag

AS vrijdag gaat het zusje van Nicole trouwen. Het vrijgezellenfeest werd gisteren gehouden. Met enige tegenzin gingen Nicole en ik weg. Het idee dat je leuk moet gaan doen terwijl er thuis iemand zit die voor de tweede keer het gevecht van haar leven gaat meemaken, valt niet mee. Maar ja, we hebben een goed humeur meegenomen en hebben geprobeerd gezellig mee te doen.

Doe dames hebben met Kiek ergens in Den Haag een tapasservies beschilderd en de mannen hebben Nootje afgemat op een outdoorhindernisbaan, ergens in Zoetermeer. De dag hebben we gezamelijk afgesloten met een lekker etentje.


Uiteindelijk kunnen we zeggen dat we, ondanks alle ellende, een gezellige dag hebben gehad en hem ook niet snel meer zullen vergeten. Ook hier weer konden wij ons verhaal doen en wil de dames en heren dan ook bedanken voor het luisterd oor. Dus gasten "bedankt".

Zo, en nu is het maandag en rond 11.00 uur vertrekken we weer richting het Sophia voor de uitslag en de rest. Wel kan jullie stiekem verklappen dat bij ons de zenuwen weer door het lichaam gieren en we nu al blij zijn als de dag voorbij is.

wordt vervolgt............

8 opmerkingen:

  1. Dag lieverds, het is nu 11.59 en ik denk fulltime aan jullie! In zulke gevallen is het maar goed dat ik geen mobiele nummers heb ;-)Ik check constant jullie site.............
    Dikke X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohh, wat kruipt de tijd!!!!
    Kom zó naar jullie toe!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een spannende dag! Ik heb weer even bijgelezen en wat een gedoe joh vrijdag. Ik denk weer met volle kracht aan jullie.
    Fijn dat jullie het gister toch wel leuk hebben gehad, en fijn ook dat iedereen een luisterend oor biedt!! Dat survivallen heeft Kevin trouwens ook gedaan laatst met zijn partijtje, en dat was ook echt supergaaf.

    Liefs
    Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heey lieverds ,
    Inderdaad wat kruipt de tijd,ik ben moe van de spanning en zit bij de telefoon en jullie site te wachten op een berichtje.dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anita Broekhuizen28 juni 2010 om 13:39

    Vandaag al 2x grote boodschap gedaan op het kleintste kamertje, pff, enkel van de zenuwen. Vanaf opstaan vanochtend aan niets anders kunnen denken. Wacht vol spanning af.

    Fijn dat jullie Monique en Arno toch een hopelijk overgetelijke dag hebben kunnen bezorgen.

    Dikke kus Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. we denken aan jullie rene en esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Joost en Nicole,

    Fijn om te lezen dat de vrijgezellendag toch voor wat afleiding heeft gezorgd. Het lijkt me een onmogelijke opgave en ik vind dat jullie je er kranig doorheen slaan.

    Niets dan respect, diepe buiging voor jullie alle vier!

    Tot vrijdag,

    Groetjes,

    Ellis

    P.s. Vanaf nu zal ik dit blog vaak bezoeken, Joost jij kan heel mooi verwoorden wat er in een vader/moederhart omgaat. Ik leef met jullie mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Joost Nicole Fleur en Roos,

    Dit allemaal wetende vind ik dat jullie zondag uiterst sterk waren en toch zoveel hebben kunnen lachen. Jullie ook bedankt voor die topdag en we zien jullie a.s. vrijdag op de trouwdag. Dikke kus voor Fleur en Roos.


    Leon

    BeantwoordenVerwijderen